Hard Rock Hotel Ibiza

Velkommen til Europas første Hard Rock-hotell. Det elegante hotellet har en ekte rock'n'roll-følelse og passer for deg som stiller høye krav til komfort
. Hard Rock Hotel er et møtested for musikkelskere i alle aldre. Her er det ikke bare et lekkert bassengområde, men også flere restauranter og en utendørsscene for konserter. Hotellet tilbyr
en mengde aktiviteter for store og små, som barneklubb, Teen Club, treningsstudio og spa. Hotellet ligger på stranden i Playa d'en Bossa og har sin egen beach club.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Et depositum på 100 euro per natt/rom trekkes fra kredittkort ved ankomst (summen skal være tilgjengelig under hele besøket). Samme sum kan deponeres i kontanter (euro) dersom ikke kredittkort finnes. Heis i alle bygninger som har tre eller flere etasjer.

Selvfølgelig har de en Rock Shop® hvor du kan kjøpe t-skjorter, klokker og suvenirer.

Parkering mot betaling på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1970 og 1988
Renovert 2013
7 bygning/er
2 etasje/r-8
493 rom/leiligheter
Heis (i bygninger med minst 3 etasjer)
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på Ibiza, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:
Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Treningsrom
 • Internasjonal barneklubb
 • Barnebasseng
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng (del av voksenbassenget)
  Ja
 • Restaurant
  4 stk.
 • Bar
  9 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.