El Puerto Ibiza Hotel & Spa

Dette flotte hotellet er i Ibiza. Beliggende innen 1. 1 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang til fots til en rekke interessante steder
. Gjester kan finne nærmeste golfbane innen 8. 3 kilometer fra eiendommen. Den nærmeste stranden ligger innen 2. 0 kilometer fra eiendommen. Gjester vil finne flyplassen innen 8. 0 kilometer
. Overnattingsstedet består av totalt 240 koselige gjesteværelser. Dette hotellet ble restaurert i 2019. El Puerto Ibiza Hotel & Spa tilbyr trådløs internettforbindelse i alle fellesområdene og på rommene. El Puerto Ibiza Hotel & Spa tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Babysenger er ikke tilgjengelige på denne eiendommen. Gjester med bevegelseshemmelser kan vurdere El Puerto Ibiza Hotel & Spa som tilbyr et begrenset antall handicapvennlige gjesteværelser. El Puerto Ibiza Hotel & Spa har i tillegg gjennomført en rekke miljøvennlige forbedringer og innehar i dag -merket. El Puerto Ibiza Hotel & Spa er med sine funksjonelle og praktiske businessfasiliteter det perfekte sted for forretningsreisende. Alle de overnattende vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. De som er på jakt etter et avslappende og fredfullt opphold finner nettopp dette blant overnattingsstedets mange helse- og wellnessfasiliteter. Ekstra avgift kan være gjeldende for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1983
År for siste renovering: 2019
Totalt antall rom: 240
Døgnåpen resepsjon
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,0
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,1 km
 • Nærmeste strand/badested
  2 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.