Dette sjarmerende hotellet er i Sitges. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder
. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 2. 7 kilometer fra innkvarteringen. Hotellet ligger innen 50 meter fra nærmeste strand. Overnattingsstedet rommer 95 koselige soverom. Trådløs internettforbindelse
finnes også på hotellet. Subur tilbyr døgnåpen resepsjon slik at gjester kan få nødvendig hjelp både dag og natt. Det er beklageligvis ingen rom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Subur forstår at tilgjengelighet for alle typer gjester er viktig. Derfor tilbys soverom med fasilitteter som alle er tilrettelagt rullestolbrukere. Parkeringsplassen kan være nyttig for dem som ankommer med bil. Dette overnattingsstedet følger grønne og miljøvennlige retningslinjer. Alle de overnattende vil fryde seg over maten som serveres på eiendommen. Med sine funksjonelle og praktiske møtefasiliteter er denne eiendommen perfekt for forretningsreisende. Hotellet kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 95
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Ligger nær strand/badested
  3,5
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   50 m
  • Nærmeste strand/badested
   50 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.