Beliggende mellom sjøen og fjellene i hjertet av Puerto d'Aiguadolç. De komfortable rommene er tilrettelagt for både ferie- og forretningsreiser. By har
en kosmopolitisk karakter, takket være mangfoldet av befolkningen som har mer enn 70 forskjellige nasjonaliteter. Eiendommen ligger i Aiguadolç havn, 200 m fra stranden, 1,5 km fra Sitges
sentrum og fra Sitges jernbanestasjon.

Fasiliteter og tjenester inkluderer frokostsal, terrasse, solarium, svømmebasseng, boblebad, trådløs internettilgang, møte-/konferanserom og heis.

Leilighetene har telefon, TV, safe, air condition, oppvarming, trådløs internettilgang, stue, kjøkkenkrok, kjøleskap, balkong eller terrasse, hårføner og bad.

Merk: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær/sesongforhold.

Adresse: Paseo Port Aiguadolc 1-20, 08870 Sitges, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 200 m
Sentrum: 1,5 km
Flyplass: BCN 26 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Lekeplass
 • Ligger nær strand/badested
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.