Medium Sitges Park

Dette historiske hotellet ligger i Sitges gamle kvarter, 300 m fra både Can Llopis Romantikk-museum og jernbanestasjonen, 400 m fra stranden, 3 km fra
marinaen og 3,5 km fra nærmeste golfbane.
Fasiliteter og tjenester inkluderer frokostsal, bar, terrasse, sesongbasert svømmebasseng, trådløs internettilgang, internetthjørne, hage, parkering
, heis og 24-timers resepsjon.
Rommene har klimaanlegg, oppvarming, telefon, TV, trådløs internettilgang, safe (ekstra kostnad), minibar (ekstra kostnad) og bad.
** Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær / sesongforhold. **
Adresse: C/Jesus, 16, 08870, Sitges, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Strand: 400 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: BCN 26 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  4,0
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   400 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.