Se hotell (27)

Reiser til Salou

Salou er en av de største badebyene på Costa Dorada og har fantastiske, gylne sandstrender og en vakker palmekantet strandpromenade.
Salou er et skikkelig ferieparadis for oss nordboere, med et mildt klima og en av Spanias lengste turistsesonger, noe som gjør at du kan reise hit fra tidlig vår til sen høst. De langgrunne strendene gjør Salou ekstra populær blant barnefamilier. I sentrum er det liv og røre, og her ligger det mange restauranter, barer og kafeer. Salou har vokst sammen med nabobyen Cambrils, som har en vakker liten havn og eldre, sjarmerende områder. Vil du ha litt fart og moro kan du besøke en av Europas ledende fornøyelsesparker, PortAventura World. Og vil du oppleve storbypulsen i Barcelona, kommer du deg enkelt dit med direktetoget på ca. halvannen time. Hvis du er glad i historie skal du besøke Tarragonas amfiteater ca. 13 kilometer fra Salou. Det er et av områdets mest praktfulle romerske fortidsminner.

Bade- og barnevennlige Salou

Salou er kjent for sine brede og velholdte strender med finkornet sand, noe som passer godt for barnefamilier. På vestsiden av havnen ligger den kilometerlange Playa Ponent med mange hyggelige kafeer. På østsiden ligger den litt lengre Playa Llevant, som blant annet har treningsområde, strandvolleyballbane og lekeplass. Det er stort utvalg av vannsport på begge strendene.

Mat og drikke i Salou

I Salou er det et stort utvalg av restauranter med mat fra alle verdens hjørner. Spesialiteten er naturligvis middelhavsmat med mye fersk fisk og skalldyr. Prøv også tradisjonell spansk tapas. Vil du nyte lokal spansk vin så er det flere velkjente vindistrikter i området, der de blant annet produserer Cava og Priorat.

Barnevennlige hotell i Salou

Her er tips om noen av våre Family Comfort-hotell om du skal på ferie med barn til Salou: H10 Mediterranean Village og Hotel Blaumar. Begge hotellene ligger bare noen få minutter å gå fra stranden, de har fine bassengområder, og du kan velge hva som passer dere best; rom eller leilighet.

Fornøyelsesparker

I sommerhalvåret er en av Europas desidert beste fornøyelsesparker åpen, med massevis av attraksjoner for lekelystne i alle aldre. Liker du berg- og dalbaner er PortAventura helt perfekt. Her finner du noen av de største og lengste berg- og dalbanene i Europa. For deg som heller vil bade anbefaler vi det store badelandet PortAventura Caribe Aquatic, med massevis av basseng og vannsklier.

Salou året rundt

Med Ving kan du reise til Salou med rutefly året rundt. Da velger du selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Bestill en reise på fra tre dager og oppover.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Familiehotell
  • Gode restauranter
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Salou

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Salou