Dette komfortable hotellet som ligger i Nerja, er et godt alternativ for familier. Beliggende innen 50 meter fra bysentrum, er innkvarteringen lett tilgjengelig
til fots fra en rekke interessante steder. Eiendommen ligger innen 1. 5 kilometer fra viktige underholdningssteder. Kunder kan finne nærmeste golfbane innen 27. 7 kilometer fra eiendommen
. Offentlige transportforbindelser er 1. 0 kilometer unna. Innkvarteringen ligger innen 200 meter fra nærmeste strand. Innkvarteringen ligger innen 19. 0 kilometer fra havnen. Overnattingsstedet består av totalt 40 koselige rom. Denne eiendommen ble totalrenovert i 2017. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Dette hotellet tilbyr sine gjester døgnåpen resepsjon. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Dette overnattingsstedet har blitt tildelt -merket. Alle som bor her vil sette pris på stedets kulinariske spisested hvor man kan velge i et bredt utvalg mat og drikke. Forretningsreisende kan benytte businessfasilitetene på stedet. Det varierte underholdningsprogrammet på Plaza Cavana gir stedets gjester en ekstra opplevelse under oppholdet. Eiendommen kan oppkreve en avgift for noen av disse tjenestene.

Byggeår: 1990
År for siste renovering: 2017
Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Totalt antall rom: 40
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Garasje
Wi-fi
Bagasjerom

Offisiell klassifisering mangler
 • Innendørsbasseng
 • Ligger nær strand/badested
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  50 m
 • Nærmeste strand/badested
  200 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.