Pierre Vacances El Puerto Hotel

Fuengirola - et ferieparadis på Costa Del Sol. Dette hotellet har en perfekt beliggenhet i den livlig delen av Fuengirola, rett på promenaden med utsikt
over havet. Eiendommen ligger 100 m fra stranden, 550 m fra en marina, 1,5 km fra Fuengirola sentrum og Bioparc Fuengirola, 2 km fra Aquamijas og 28 km fra Málaga-Costa del Sol lufthavn.
Fasiliteter
og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, heis, svømmebasseng, restaurant (kun frokost og middag), bar og trådløs internettilgang (unntatt ved bassengområdet).
Rommene har trådløs Internettilgang (ekstra kostnad), bad, hårføner, air condition, TV, telefon, safe (ekstra kostnad) og balkong eller terrasse.
Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av vær-/sesong.
Feriestedet består av to bygninger. Det er ikke mulig å bestille rom i en bestemt bygning.
Innsjekking fra kl. 14:00. Utsjekking før kl. 12:00.
Adresse: Paseo Marítimo 32 Rey de España, 29640 Fuengirola, Costa del Sol, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Lekeområde for barn
Strand: 100 m
Sentrum: 1,5 km
Flyplass: AGP 28 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Lekeplass
 • Ligger nær strand/badested
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  100 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.