Myramar Fuengirola

Velkommen til Myramar Hoteles Fuengirola (Malaga) i hjertet av Costa del Sol. Med 229 komfortable 1- og 2-roms leiligheter, er komplekset nesten som en
liten ferieby å regne. Anlegget er utstyrt med et komplett fritidstilbudet for hele familien. Ligger 1 kilometer fra Fuengirola sentrum, 1,5 kilometer fra Del Castillo Sohail stranden, 3 kilometer
fra et badeland, 12,5 kilometer fra et Slott, 17,5 kilometer fra en fornøyelsespark og 29 kilometer Málaga-Costa del Sol flyplass.

På hotellet er det WiFi, 24-timers resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng, barnebasseng, lekeplass, treningsstudio, badstue (mot betaling), barneklubb, spa-behandlinger (mot betlaing) og møterom.

Leilighetene har WiFi, aircondition, TV, telefon, safe, kjøkkenkrok, kjøleskap, mikro, hårføner, bad og balkong.
Vær oppmerksom på at studioene ikke har balkong/terrasse.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Calle San Miguel, 1, 29640 Fuengirola, Costa del Sol, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Innendørs basseng(er)
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Sentrum: 1 km
Flyplass: AGP 29 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.