Velkommen til HTOP Royal Sun. H·TOP Royal Sun-hotellet ligger ved strandpromenaden i den fredelige turistlandsbyen Santa Susanna i Costa Maresme Barcelona
. Denne eiendommen ligger veldig nær restauranter og butikker. Ligger ved stranden i Santa Susanna, 4,5 km fra Pineda de Mar, 5 km fra et badeland og 76 km fra Barcelona El Prat lufthavn
.

Fasiliteter og tjenester inkluderer 24-timers resepsjon, luftkondisjonering, Wi-Fi-tilgang, restaurant, bar, svømmebasseng, vaskeritjenester (ekstra kostnad), valutaveksling, lekeplass, hage og heis.

Rommene har luftkondisjonering, Wi-Fi, safe på rommet, TV, kjøleskap, skrivebord, safe på rommet (ekstra kostnad), og eget bad med hårføner.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær/sesongmessige forhold.

Adresse: Paseo Maritimo s/n, 08398 Santa Susanna, Barcelona, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
24 timers resepsjon
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Lekeområde for barn
Strand: 0 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: BCN 76 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Lekeplass
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Restaurant
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   0 m
  • Nærmeste strand/badested
   0 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.