Se hotell (17)

Reiser til Santa Susanna

Santa Susanna er et sjarmerende badested med flere fine sandstrender og en rolig atmosfære, noe som gjør det til et populært reisemål for barnefamilier.
Det hyggelige badestedet Santa Susanna har i prinsippet vokst sammen med nabostedet Malgrat de Mar. Santa Susanna kan beskrives som det mest moderne reisemålet av de to, mens Malgrat de Mar med sin maleriske havn har beholdt mye av sitt sjarmerende særpreg. Langs de fine strendene går det en lang strandpromenade som er kantet av restauranter, kafeer og barer.
Her er det også mye forskjellig vannsport å drive med for deg som vil ha en aktiv ferie. Golfentusiaster har også mange muligheter. I området rundt Santa Susanna er det flere velholdte golfbaner, og bare 45 minutter unna ligger den kjente golfbanen PGA Catalunya Golf. Vil du ha litt avveksling til Santa Susannas avslappende badeliv, så ligger Barcelona bare ca. halvannen time unna med pendlertog. Her har du et fantastisk utvalg av kultur, restauranter, shopping og uteliv.

Mat og drikke

I Santa Susanna er det mange restauranter som serverer mat fra hele verden, og ikke minst mange lokale spesialiteter. Desserten Crema Catalana er en klassiker som minner om den franske crème brûlée. Kaffedrinken El Cremat, som består av kaffe og brent rom, er også en spesialitet. Og er du glad i vin bør du prøve Peralada, Espolla og Campmany, som alle kommer fra vingårder i regionen.

Vings Santa Susanna

Du kan reise til Santa Susanna med rutefly året rundt med Ving. Du velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • Lang strandpromenade
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Santa Susanna

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Santa Susanna