Se hotell (17)

Reiser til Santa Susanna

Santa Susanna er et sjarmerende badested med flere fine sandstrender og en rolig atmosfære, noe som gjør det til et populært reisemål for barnefamilier.
Det hyggelige badestedet Santa Susanna har i prinsippet vokst sammen med nabostedet Malgrat de Mar. Santa Susanna kan beskrives som det mest moderne reisemålet av de to, mens Malgrat de Mar med sin maleriske havn har beholdt mye av sitt sjarmerende særpreg. Langs de fine strendene går det en lang strandpromenade som er kantet av restauranter, kafeer og barer.
Her er det også mye forskjellig vannsport å drive med for deg som vil ha en aktiv ferie. Golfentusiaster har også mange muligheter. I området rundt Santa Susanna er det flere velholdte golfbaner, og bare 45 minutter unna ligger den kjente golfbanen PGA Catalunya Golf. Vil du ha litt avveksling til Santa Susannas avslappende badeliv, så ligger Barcelona bare ca. halvannen time unna med pendlertog. Her har du et fantastisk utvalg av kultur, restauranter, shopping og uteliv.

Mat og drikke

I Santa Susanna er det mange restauranter som serverer mat fra hele verden, og ikke minst mange lokale spesialiteter. Desserten Crema Catalana er en klassiker som minner om den franske crème brûlée. Kaffedrinken El Cremat, som består av kaffe og brent rom, er også en spesialitet. Og er du glad i vin bør du prøve Peralada, Espolla og Campmany, som alle kommer fra vingårder i regionen.

Vings Santa Susanna

Du kan reise til Santa Susanna med rutefly året rundt med Ving. Du velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte.
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Gode restauranter
 • Lang strandpromenade
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Santa Susanna

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Santa Susanna har tre velholdte strender med grovkornet sand: Playa de Llevant, Playa de las Dunes og Playa de las Caletas. Ved Playa de las Dunes ligger det et vannsportsenter som tilbyr en lang rekke aktiviteter. Langs havet går det en fin strandpromenade med restauranter, kafeer og barer.
Mat, drikke og uteliv
Santa Susanna har en mengde restauranter som serverer både internasjonal og spansk mat. For den som er glad i vin er det mange lokale viner å utforske.
I Santa Susanna er nattelivet rolig, selv om en del barer og restauranter holder åpent utover natten. Flere av de større hotellene tilbyr kveldsunderholdning i høysesongen. Om du ser etter et livligere uteliv ligger Costa Bravas største turiststed, Lloret de Mar, kun en kort taxireise unna.
I august går en av Santa Susannas største festivaler av stabelen, til ære for stedets skytshelgen, Santa Susanna. Festlighetene byr på lokal dans og musikk, fyrverkeri og opptreden av stedets barn og unge.
Shopping
Det er en del butikker i Santa Susanna som blant annet selger klær, badeleker og suvenirer. En drøy halvtime fra Santa Susanna ligger La Roca Outlet Village med mange kjente merkevarebutikker og gode shoppingmuligheter.
Sport og trening
Golf og vannsport er noen av stedets mest populære aktiviteter.

Spill golf i ferien i Santa Susanna

I Santa Susanna er det flere fine golfbaner. Costa Brava har i sin helhet et godt utvalg av gode golfbaner.

For bestilling av golftider med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Aktiviteter og severdigheter
Rett utenfor Calella ligger populære Marineland Cataluña, som er en kombinert marinepark og badeland for alle aldersgrupper.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa Brava på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er lettest å komme seg rundt i Santa Susanna til fots eller med taxi. Fra nabostedet Maigrat de Mar kan du ta bussen til blant annet Barcelona og Girona. Med pendlertog er du i Barcelona på ca. 1 time og 20 minutter.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i Santa Susanna.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt i Santa Susanna

De regionale myndighetene krever en hotellskatt på overnattinger i Santa Susanna. Skatten varierer avhengig av hotellkategori og betales direkte til hotellet.

For 5-stjerners hotell koster det opptil 2,48 euro pr. døgn og person
For 4-stjernes hotell er koster det 1,21 euro pr. døgn og person
For 3-stjerners hotell og øvrige koster det 0,72 euro pr. person

Barn og ungdom som ikke har fylt 17 år er fritatt fra skatten. Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Santa Susanna med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Barcelona.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Barcelonas flyplass til Santa Susanna er ca. 1 time og 10 minutter (ca. 75 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
13°6°
4
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
18°11°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°21°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
28°21°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
25°19°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
21°15°
5
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • november
16°11°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
13°7°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager

Finn reise til Santa Susanna
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.