Se hotell (17)

Reiser til Santa Susanna

Santa Susanna er et sjarmerende badested med flere fine sandstrender og en rolig atmosfære, noe som gjør det til et populært reisemål for barnefamilier.

Det hyggelige badestedet Santa Susanna har i prinsippet vokst sammen med nabostedet Malgrat de Mar. Santa Susanna kan beskrives som det mest moderne reisemålet av de to, mens Malgrat de Mar med sin maleriske havn har beholdt mye av sitt sjarmerende særpreg. Langs de fine strendene går det en lang strandpromenade som er kantet av restauranter, kafeer og barer.
Her er det også mye forskjellig vannsport å drive med for deg som vil ha en aktiv ferie. Golfentusiaster har også mange muligheter. I området rundt Santa Susanna er det flere velholdte golfbaner, og bare 45 minutter unna ligger den kjente golfbanen PGA Catalunya Golf. Vil du ha litt avveksling til Santa Susannas avslappende badeliv, så ligger Barcelona bare ca. halvannen time unna med pendlertog. Her har du et fantastisk utvalg av kultur, restauranter, shopping og uteliv.

Mat og drikke

I Santa Susanna er det mange restauranter som serverer mat fra hele verden, og ikke minst mange lokale spesialiteter. Desserten Crema Catalana er en klassiker som minner om den franske crème brûlée. Kaffedrinken El Cremat, som består av kaffe og brent rom, er også en spesialitet. Og er du glad i vin bør du prøve Peralada, Espolla og Campmany, som alle kommer fra vingårder i regionen.

Vings Santa Susanna

Du kan reise til Santa Susanna med rutefly året rundt med Ving. Du velger selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte.

Nyttige tips
 • Fine strender
 • Gode restauranter
 • Lang strandpromenade
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Santa Susanna

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
13°6°
4
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
18°11°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°21°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
28°21°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
25°19°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
21°15°
5
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • november
16°11°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
13°7°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
Strender
Santa Susanna har tre velholdte strender med grovkornet sand: Playa de Llevant, Playa de las Dunes og Playa de las Caletas. Ved Playa de las Dunes ligger det et vannsportsenter som tilbyr en lang rekke aktiviteter. Langs havet går det en fin strandpromenade med restauranter, kafeer og barer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Santa Susanna med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Barcelona.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Barcelonas flyplass til Santa Susanna er ca. 1 time og 10 minutter (ca. 75 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Santa Susanna har en mengde restauranter som serverer både internasjonal og spansk mat. For den som er glad i vin er det mange lokale viner å utforske.
I Santa Susanna er nattelivet rolig, selv om en del barer og restauranter holder åpent utover natten. Flere av de større hotellene tilbyr kveldsunderholdning i høysesongen. Om du ser etter et livligere uteliv ligger Costa Bravas største turiststed, Lloret de Mar, kun en kort taxireise unna.
I august går en av Santa Susannas største festivaler av stabelen, til ære for stedets skytshelgen, Santa Susanna. Festlighetene byr på lokal dans og musikk, fyrverkeri og opptreden av stedets barn og unge.
Shopping
Det er en del butikker i Santa Susanna som blant annet selger klær, badeleker og suvenirer. En drøy halvtime fra Santa Susanna ligger La Roca Outlet Village med mange kjente merkevarebutikker og gode shoppingmuligheter.
Aktiviteter og severdigheter
Golf og vannsport hører til stedets mest populære aktiviteter. Rett utenfor Calella ligger populære Marineland Cataluña, som er en kombinert marinepark og badeland for alle aldersgrupper.
Hvordan du tar deg rundt
Det er lettest å komme seg rundt i Santa Susanna til fots eller med taxi. Fra nabostedet Maigrat de Mar kan du ta bussen til blant annet Barcelona og Girona. Med pendlertog er du i Barcelona på ca. 1 time og 20 minutter.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i Santa Susanna.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Spania. For mer informasjon ta kontakt med Spanias ambassade på tlf. 22 92 66 90.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Spania.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt i Santa Susanna

De regionale myndighetene krever en hotellskatt på overnattinger i Santa Susanna. Skatten varierer avhengig av hotellkategori og betales direkte til hotellet.

For 5-stjerners hotell koster det opptil 2,48 euro pr. døgn og person
For 4-stjernes hotell er koster det 1,21 euro pr. døgn og person
For 3-stjerners hotell og øvrige koster det 0,72 euro pr. person

Barn og ungdom som ikke har fylt 17 år er fritatt fra skatten. Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Santa Susanna