Dwo Sirius by Checkin (ex. Checkin Sirius)

Dwo Sirius by Checkin er en ny bygning, nær promenaden og stranden (150 m).
Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs internettilgang, restaurant, barer
, svømmebasseng, 24 timers resepsjon, jacuzzi (ekstra kostnad), badstue (ekstra kostnad), dampbad (ekstra kostnad), treningsstudio, parkering (ekstra kostnad), spillerom (ekstra kostnad).
avgift), biljard (ekstra kostnad) og heiser.
Alle rommene har terrasse/balkong, luftkondisjonering, mini bar, TV, safe, telefon og hårtørker.Ved middagsservering er det obligatorisk med langbukser for herrer, kortbukser aksepteres ikke.
** Vennligst merk at noen av de ovennevnte fasiliteter kan bli stengt pga vær / sesongmessige forhold.
Adresse: Av. del Mar, 18, 08398 Santa Susanne, Spain

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 350 m
Sentrum: 0 m
Flyplass: GRO 34 km, BCN 74 km

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Nærmeste strand/badested
  350 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.