Alegria Caprici Verd (ex Caprici Verd Hotel)

Caprici Verd familiehotell har en ypperlig beliggenhet ved stranden i Santa Susanna. Hotel Caprici Verd ligger i starten av promenaden til Santa Susanna
, ikke langt unna det lokale fritidssenteret nyter hotellet roen og skjønnheten i Santa Susanna. Eiendommen ligger 900 m fra stranden, 2 km fra Santa Susanna sentrum, 5,5 km fra en vannpark
, 12 km fra en golfbane, 15,5 km fra et museum og 34 km fra Girona-Costa Brava lufthavn.

Fasiliteter og tjenester inkluderer trådløs internettilgang, 24-timers resepsjon, restaurant, møterom, bar, innendørsbasseng, svømmebasseng, boblebad, treningsstudio, barnebasseng, barneklubb, spillerom og parkering (ekstra kostnad).

Rommene har trådløs internettilgang, klimaanlegg, TV, telefon, kabel/satellitt-TV, strykeutstyr, safe (ekstra kostnad), hårføner og bad.

Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær/sesong.

Innsjekking fra kl. 14:00 / Utsjekking før kl. 11:00.

Adresse: Santa Susanna, 08398 Santa Susanna, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Innendørs basseng(er)
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 900 m
Sentrum: 2 km
Flyplass: GRO 34 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  2 km
 • Nærmeste strand/badested
  900 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.