Se hotell (23)

Reiser til Lloret de Mar

Velkommen til Lloret de Mar, en ferieby med lange og velholdte strender, utsøkt mat og pulserende uteliv.
Lloret de Mar har i årenes løp vokst og utviklet seg til et populært turistmål. Det deilige middelhavsklimaet og det klare vannet har gjort stranden til et naturlig midtpunkt. Vil du ha litt mer fred og ro i ferien kan du for eksempel gå en tur i den vakre Santa Clotilde-hagen, som ligger høyt oppe på en klippe med fantastisk utsikt over havet. Til tross for at Lloret de Mar har blitt et stort turiststed, er den spanske sjarmen og særpreget ivaretatt. I den gamle bydelen kan du rusle rundt i maleriske omgivelser og kanskje ta en pause på en av de lokale tapasbarene.

Mat og drikke

Hvis du har sansen for god mat og drikke er Lloret de Mar et perfekt feriested for deg. Kjente kokker og restauranter har gjort byen til et gastronomisk sentrum, med mat fra alle verdenshjørner. Middelhavsmaten, med blant annet fersk fisk, er veldig god og anbefales på det varmeste – gjerne akkompagnert av lokale viner.

Strender og badeliv

Lloret de Mar er kjent for sine fine og rene strender, som er sertifisert med blått flagg takket være sin gode vannkvalitet og det store utvalget av fasiliteter. Her kan du bare slappe av i solen eller prøve noen av de mange vannsportsaktivitetene.
Det går flere fine turstier langs havet. En av dem går til Dona Marinera-monumentet hvor det er vakker utsikt over Lloret-stranden.
Her ligger også badelandet Water Park med en mengde bassenger og vannsklier for alle aldersgrupper. Rett utenfor Lloret de Mar ligger også populære Marineland Cataluña, som er en kombinert marinepark og badeland.

Utelivet i Lloret de Mar

Lloret de Mar er utelivets høyborg på Costa Brava, og her er det partytime helt til soloppgang. Det store utvalget av barer og nattklubber gjør at du uten problemer kan prøve nye steder hver kveld. Hvorfor ikke starte kvelden med en cocktail på en strandbar før du går videre til en av de trendy nattklubbene? Og vil du være nær havet, kan du bli med på et beach party eller mønstre på en av partybåtene.

Luksus eller litt rimeligere?

Ving har nærmere 20 hotell i Lloret de Mar, med alt fra to til fem bølger. Så du finner garantert et hotell som passer deg. Vil du bo i luksuriøse omgivelser skal du velge Alva Park Costa Brava som ligger ved stranden i utkanten av Lloret de Mar. Vil du heller bruke pengene på noe annet tilbyr vi enklere alternativ med like fin beliggenhet.
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Gode restauranter
 • Luksushotell
 • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Lloret de Mar

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Lloret de Mar har tre velholdte strender med grovkornet sand: Playa de Lloret, Playa de Fenals og Playa de Santa Christina. Den 1,5 kilometer lange Lloret-stranden er den mest populære, og har alt du ønsker deg av strandbarer, restauranter, toaletter og utleie av solsenger. Fenals-stranden er veldig velstelt og har fått blått flagg for sine gode fasiliteter og rene vann. Vannet passer godt for snorkling. Den vakre Santa Christina-stranden ligger i en beskyttet bukt ca. 3,5 kilometer fra Lloret de Mar. Her er vannet roligere, og stranden er populær blant barnefamilier.
Mat, drikke og uteliv
Lloret de Mar har en lang rekke restauranter som serverer både internasjonal mat og spanske spesialiteter. Prøv også noen av de mange lokale vinene.
Lloret de Mar har et livlig uteliv og et stort utvalg av barer og nattklubber.
Shopping
De beste butikkene ligger i nærheten av stranden, og er rettet mot turistene. Liker du lokalt håndverk og kunst kan du besøke markedet Carrer dels Mestres på tirsdager. I nabobyen Blanes er det større butikkutvalg med blant annet designerbutikker og et mer eksklusivt marked. Bare ca. 45 minutter fra Lloret del Mar ligger La Roca Outlet Village med flere kjente merkebutikker.
Sport og trening
I Lloret de Mar kan du drive med aktiviteter som golf, vannsport og fotturer. På de største strendene er det tilbud om vannsportsaktiviteter som jetski, dykking og seiling.

Spill golf på Costa Brava

Lloret de Mar er et fint reisemål for den golfinteresserte. Det ligger mange bra baner i området, og ca. 30 minutter fra Lloret de Mar ligger berømte PGA Catalunya Golf.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa Brava på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er enklest å spasere rundt i Llloret de Mar eller ta taxi. Det går buss til blant annet Barcelona og Girona. Fra havnen i Lloret de Mar kan du ta båt til Blanes, Tossa og Sant Feliu.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Lloret de Mar.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt Lloret de Mar

De regionale myndighetene krever en hotellskatt på overnattinger i Lloret de Mar. Skatten varierer avhengig av hotellkategori og betales direkte til hotellet.

For 5-stjerners hotell koster det opptil 2,48 euro pr. døgn pr. person.
For 4-stjerners hotell koster det 1,21 euro pr. døgn pr. person.
For 3-stjerners hotell og øvrige koster det 0,72 euro pr. døgn pr. person.

Barn/ungdom som ikke har fylt 17 år er fritatt for skatten. Vings klassifisering kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, noe som danner grunnlaget for skattens størrelse.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 25 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Lloret de Mar med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Barcelona.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Barcelonas flyplass til Lloret de Mar er ca. 1 time og 20 minutter (ca. 90 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
13°6°
4
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
12°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
18°11°
7
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
22°14°
8
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
25°18°
9
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°21°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
28°21°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
25°19°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
21°15°
5
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • november
16°11°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
13°7°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager

Finn reise til Lloret de Mar
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.