Se hotell (22)

Reiser til Lloret de Mar

Velkommen til Lloret de Mar, en ferieby med lange og velholdte strender, utsøkt mat og pulserende uteliv.
Lloret de Mar har i årenes løp vokst og utviklet seg til et populært turistmål. Det deilige middelhavsklimaet og det klare vannet har gjort stranden til et naturlig midtpunkt. Vil du ha litt mer fred og ro i ferien kan du for eksempel gå en tur i den vakre Santa Clotilde-hagen, som ligger høyt oppe på en klippe med fantastisk utsikt over havet. Til tross for at Lloret de Mar har blitt et stort turiststed, er den spanske sjarmen og særpreget ivaretatt. I den gamle bydelen kan du rusle rundt i maleriske omgivelser og kanskje ta en pause på en av de lokale tapasbarene.

Mat og drikke

Hvis du har sansen for god mat og drikke er Lloret de Mar et perfekt feriested for deg. Kjente kokker og restauranter har gjort byen til et gastronomisk sentrum, med mat fra alle verdenshjørner. Middelhavsmaten, med blant annet fersk fisk, er veldig god og anbefales på det varmeste – gjerne akkompagnert av lokale viner.

Strender og badeliv

Lloret de Mar er kjent for sine fine og rene strender, som er sertifisert med blått flagg takket være sin gode vannkvalitet og det store utvalget av fasiliteter. Her kan du bare slappe av i solen eller prøve noen av de mange vannsportsaktivitetene.
Det går flere fine turstier langs havet. En av dem går til Dona Marinera-monumentet hvor det er vakker utsikt over Lloret-stranden.
Her ligger også badelandet Water Park med en mengde bassenger og vannsklier for alle aldersgrupper.

Utelivet i Lloret de Mar

Lloret de Mar er utelivets høyborg på Costa Brava, og her er det partytime helt til soloppgang. Det store utvalget av barer og nattklubber gjør at du uten problemer kan prøve nye steder hver kveld. Hvorfor ikke starte kvelden med en cocktail på en strandbar før du går videre til en av de trendy nattklubbene? Og vil du være nær havet, kan du bli med på et beach party eller mønstre på en av partybåtene.

Luksus eller litt rimeligere?

Ving har nærmere 20 hotell i Lloret de Mar, i ulike kategorier og prisklasser. Så du finner garantert et hotell som passer deg. Vil du bo i luksuriøse omgivelser skal du velge Alva Park Costa Brava som ligger ved stranden i utkanten av Lloret de Mar. Vil du heller bruke pengene på noe annet tilbyr vi enklere alternativ med like fin beliggenhet.
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • Luksushotell
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Lloret de Mar

Finn reise til Lloret de Mar