Neptuno Apartments

Ligger bare 250 meter fra stranden og 50 meter fra sentrum. Hotellet er egnet for par og familier.
Komplekset har resepsjon, bar, restaurant, bar, svømmebasseng
, svømmebasseng med avslapningssone åpent kun for voksne - over 18 år (ekstra kostnad), hage, safe (ekstra kostnad), parkering (ekstra kostnad), og internettilgang . Tilgang til velværetjenester
og strandklubb koster ekstra (badstue, damprom, salong, varmt og kaldt svømmebasseng og dobbelt massasjerom).
Alle leilighetene er utstyrt med luftkondisjonering, sentralvarme, satellitt-TV, telefon, hårføner, kjøleskap og kjøkkenkrok med mikrobølgeovn eller stekeovn.
Et depositum på 100 EUR betales ved ankomst. Kunder under 25 år må betale et depositum på 50 EUR per person.
Leiligheter med 1 soverom: Sovesofa for 3./4. person.
Rengjøring: Bytte av håndklær gjøres hver 3. dag, og rengjøring av leiligheten og skifte av sengetøy én gang i uken for opphold lengre enn 7 dager. Kun rengjøring på avreisedagen er inkludert.
** Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av vær/sesongmessige forhold.
**Viktig: Resepsjonen er 24 timer i døgnet i sommersesongen. I vintersesongen (25/10 – 6/04) er resepsjonen stengt, vennligst kontakt hotellet minst 2 dager før ankomst. Hvis hotellet ikke er informert om sen/tidlig ankomst, garanterer ikke hotellet innsjekking. Ring dette nummeret 0034 628983566
Innsjekking: kl. 15.00
Utsjekking: kl. 10.00
Vær oppmerksom på at fra 17/10 2022 til 01/04 2023 kan gjester ikke bruke hotellets fasiliteter fordi Hotel Neptuno er stengt.
Vær oppmerksom på rengjøring av leiligheten er obligatorisk og betales direkte av kunden på hotellet ved innsjekking.
Adresse: c/ Sant Jose 84, 08370 Calella, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Valutaveksling
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Strand: 250 m
Sentrum: 50 m
Flyplass: GRO 45 km, BCN 75 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
4,0
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  50 m
 • Nærmeste strand/badested
  250 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.