Colón

Barcelona, Barcelona
Colón er et flott hotell i klassisk stil. Det ligger i en bygning fra 1951 som er varsomt renovert for å bevare den gamle, elegante stilen. Hotellet ligger
i hjertet av det gotiske kvartalet, Barri Gòtic, og byr på en spektakulær utsikt over katedralen i Barcelona.
Hotellets sjarmerende interiør tar deg tilbake i tid og man kan forstå at dette
har vært et populært hotell for celebriteter som Sofia Loren og Francis Ford Coppola oppgjennom tiden. Aller mest stolt er hotellet av at den spanske maleren Joan Miró bodde her delvis permanent på 1960- og 1970-tallet.
Hotellet har en à la carte-restaurant som serverer lokale retter med en moderne twist. Det ligger også en bar og terrasse på gateplan hvor du får kjøpt drikke og småretter, og på takterrassen kan du nyte utsikten og en deilig forfriskning.
Rommene på Colón er innredet i moderne stil. Fra hotellet ta det bare et par minutter å gå til Plaça de Catalunya og shoppinggaten Paseo de Gracia hvor du finner butikker med kjente klesmerker.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Et lite beløp trekkes i depositum ved ankomst til hotellet, for å dekke eventuelle ekstra kostnader eller skader.

Parkering offentlig parkeringsplass
Bygget 1951
Renovert 2003
1 bygning/er
6 etasje/r
129 rom/leiligheter
Heis
Resepsjon
Bagasjeoppbevaring
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

Ving har ikke personale på reisemålet ditt, men du kan nå oss på telefon døgnet rundt hvis du har behov for hjelp.

Skatter & avgifter

De regionale myndighetene krever en turistskatt på overnattinger i Barcelona samt i øvrige Katalonia. Skatten varierer mellom 3,03 og 5,78 euro pr. døgn og pr. person avhengig av hotellkategori. Skatten betales direkte til hotellet.

For 5-stjerners hotell er kostnaden økt til 5,78 euro pr. døgn og person
For 4- stjerners hotell er kostnaden 3,80 euro pr. døgn og person
For 3-stjerners hotell og øvrige er kostnaden 3,03 euro pr. døgn og person

Barn og ungdommer som ikke har fylt 17 år er fritatt fra skatten. Vings klassifisering kan være annerledes enn den offisielle klassifiseringen av hotellet, som utgjør grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
 • Ligger i hjertet av Barri Gotic
 • Takterrasse med basseng og fantastisk utsikt
 • Stort familierom for opptil 4 personer
 • Gratis WiFi i rommene/leilighetene
 • Spa
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Nei
 • Heis
  Ja
 • T-banestasjon
  350 m
 • Plaça de Catalunya
  600 m
 • Sagrada Familia
  2,6 km
 • Parc Güell
  4,1 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.