Barcelona med Ving
Inspirasjon

Fem ting du bare MÅ gjøre i Barcelona

Hopp over sightseeingturer, milelange køer og de vanlige turistfellene på din neste tur til Barcelona.

Her får du fem tips om severdigheter i Barcelona bortenfor La Rambla, tips som gir deg muligheten å komme tett på Barcelona!

Gràcia er et tips til opplevelser i Barcelona

Gràcia

1. Alternative Gràcia

Bare noen få t-banestopp nord for La Rambla ser Barcelona helt annerledes ut. Dra til nabolaget Gràcia med sine koselige gater, trendy butikker og restauranter, postkortvakre torg og solfylte uteserveringer. Her finner du også det siste innen design og kunst, mange økologiske matbutikker og noen skikkelig bra vintage-butikker. Det er også her du finner de beste barene for vin og tapas på kveldstid.

T-banestopp: Fontana

Stranden i Barcelona

2. Frokost på La Barceloneta

Barcelonas herlige strand er aller best på morgenkvisten, når Middelhavet ligger blått og stille og de eneste andre som er der er noen morgenpigge yogautøvere. På veien ned kan du stikke innom det berømte matmarkedet La Boqueria og kjøpe med litt mat til en frokostpiknik: fersk frukt, nybakt brød og en god skinke eller litt ost. Kaffe får du kjøpt på stranden.

T-banestopp: Barceloneta

Barcelonas herlige strand er aller best på morgenkvisten, når Middelhavet ligger blått og stille og de eneste andre som er der er noen morgenpigge yogautøvere. På veien ned kan du stikke innom det berømte matmarkedet La Boqueria og kjøpe med litt mat til en frokostpiknik: fersk frukt, nybakt brød og en god skinke eller litt ost. Kaffe får du kjøpt på stranden. _T-banestopp: Barceloneta_
Barcelona med Ving

3. Begi deg ut i kunstverdenen

Det finnes modernistiske kunstverk overalt i byen. Severdigheter som Sagrada Familia og Parc Güell er fantastiske, men noen ganger føles køene for lange og inngangsavgiftene for høye. Bruk heller et par slanter på en guidet modernistisk omvisning og oppdag byens kunst. Det finnes heftige, kunstneriske detaljer å oppdage overalt.

Mer informasjon får du hos turistkontoret ved Plaza Catalunya.

Det finnes modernistiske kunstverk overalt i byen. Severdigheter som Sagrada Familia og Parc Güell er fantastiske, men noen ganger føles køene for lange og inngangsavgiftene for høye. Bruk heller et par slanter på en guidet modernistisk omvisning og oppdag byens kunst. Det finnes heftige, kunstneriske detaljer å oppdage overalt. _Mer informasjon får du hos turistkontoret ved Plaza Catalunya._
Barcelona med Ving

4. Prøv sjokolade med olivenolje

Det høres kanskje ut som en merkelig kombinasjon, men hvis du liker å eksperimentere med smaker må du prøve denne typiske katalanske desserten. Det sies at den ble funnet opp under de karrige kårene under borgerkrigen, da det i det minste fantes mye sjokolade og olivenolje. Den beste varianten får du på Tapeo i bydelen El Born. Deres sjokolademousse med salt og olivenolje serveres med tynt, sprøtt brød, og blir kanskje det beste du har spist. Noensinne.

Tapeo, Carrer de Montcada, 29

Det høres kanskje ut som en merkelig kombinasjon, men hvis du liker å eksperimentere med smaker må du prøve denne typiske katalanske desserten. Det sies at den ble funnet opp under de karrige kårene under borgerkrigen, da det i det minste fantes mye sjokolade og olivenolje. Den beste varianten får du på Tapeo i bydelen El Born. Deres sjokolademousse med salt og olivenolje serveres med tynt, sprøtt brød, og blir kanskje det beste du har spist. Noensinne. _Tapeo, Carrer de Montcada, 29_
Tips til opplevelser i Barcelona

5. Se Barcelona fra en bunker

Blir du mo i knærne av å skue utover en heftig storby sammen med gode venner og et glass bobler – ja, da er dette stedet for deg. Forvirret? Denne bunkeren ligger faktisk på toppen av fjellet Rovira og byr derfor på 360 graders utsikt over Barcelona, Middelhavet og fjellene rundt. Bunkeren ble bygget under borgerkrigen i 1937, men har blitt renovert og er i dag et populært og romantisk utkikkspunkt.

Bydel: Carmel. T-banestopp: Alfons X.

Blir du mo i knærne av å skue utover en heftig storby sammen med gode venner og et glass bobler – ja, da er dette stedet for deg. Forvirret? Denne bunkeren ligger faktisk på toppen av fjellet Rovira og byr derfor på 360 graders utsikt over Barcelona, Middelhavet og fjellene rundt. Bunkeren ble bygget under borgerkrigen i 1937, men har blitt renovert og er i dag et populært og romantisk utkikkspunkt. _Bydel: Carmel. T-banestopp: Alfons X._

Finn din reise til Barcelona

Bestill en reise til Barcelona med Ving

Reiser til Barcelona

I vårt store utvalg av hotell i Barcelona finnes det noe for enhver smak, enten du vil bo i nærheten av byens severdigheter, et bestemt område eller nær stranden.

I vårt store utvalg av hotell i Barcelona finnes det noe for enhver smak, enten du vil bo i nærheten av byens severdigheter, et bestemt område eller nær stranden.

Flere storbytips

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.