Opplev FC Barcelona på Camp Nou

Vings spanske samarbeidspartner er offisiell agent til FC Barcelona. Du er derfor i trygge hender når du bestiller din fotballpakke hos oss.

Våre fotballpakker selges kun til FC Barcelona-supportere ettersom alle billettene er i hjemmeseksjonen på Camp Nou.

Filtrer

SØN.
9
OKT.2022
Celta Vigo
LaLiga
ONS.
12
OKT.2022
Inter
UEFA Champions League
TOR.
20
OKT.2022
Villarreal
LaLiga
SØN.
23
OKT.2022
Athletic Club Bilbao
LaLiga
ONS.
26
OKT.2022
Bayern Munchen
UEFA Champions League
SØN.
6
NOV.2022
Almeria
LaLiga
LØR.
31
DES.2022
Espanyol
LaLiga
SØN.
22
JAN.2023
Getafe
LaLiga
SØN.
5
FEB.2023
Sevilla
LaLiga
SØN.
19
FEB.2023
Cadiz
LaLiga
SØN.
5
MARS2023
Valencia
LaLiga
SØN.
19
MARS2023
Real Madrid
LaLiga
SØN.
9
APR.2023
Girona
LaLiga
SØN.
23
APR.2023
Atletico Madrid
LaLiga
SØN.
30
APR.2023
Real Betis
LaLiga
ONS.
3
MAI2023
Osasuna
LaLiga
SØN.
21
MAI2023
Real Sociedad
LaLiga
SØN.
28
MAI2023
Mallorca
LaLiga

Viktig om kampdatoer

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del søndagskamper blir flyttet til lørdag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag.

Les mer under Viktig å vite

Alle kampdagene er foreløpige. Endelig kampdato bekreftes en drøy måned før avspark. En god del søndagskamper blir flyttet til lørdag, så vi anbefaler deg å bestille en 3-netters pakke, fra fredag til mandag. Les mer under [Viktig å vite](https://www.ving.no/fotballreiser/barcelona-viktig-info)

Opplev FC Barcelona

- [Kamper](https://www.ving.no/fotballreiser/barcelona) - [Om Camp Nou](https://www.ving.no/fotballreiser/camp-nou) - [Våre pakker](https://www.ving.no/fotballreiser/barcelona-pakker) - [Våre hotell](https://www.ving.no/fotballreiser/barcelona-hotell) - [Flybilletter](https://www.ving.no/fotballreiser/flybilletter) - [Viktig å vite](https://www.ving.no/fotballreiser/barcelona-viktig-info)

Kontaktinformasjon

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål om våre fotballreiser.

E-post: fotball@ving.no
Telefon: 915 088 88

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.