Se hotell (27)

Reiser til Cape Town

Cape Town byr på verdensberømt vindistrikter, hvite strender, golf og storslagen natur. Med andre ord - her finnes alt og litt til!
I Cape Town holder de fleste besøkende seg i Waterfront, det gamle havneområdet som er omgjort til et hyggelig sentrum med en rekke butikker, koselige restauranter og barer. Her er alt som serveres av topp standard - til en rimelig penge. Til de kjente strendene utenfor Cape Town, som f..eks. Camps Bay og Clifton, går det shuttlebusser hele dagen. Over alt er det delikat og stilfullt, og langs havet ligger det flere romantiske restauranter.

Opplevelser for livet

I Cape Town finner du alt du kan forvente av en storby. Her er et bredt utvalg av shoppingmuligheter i form av markeder og varehus, et stort utvalg av restauranter, et livlig uteliv med klubber og barer, samt mange severdigheter for deg som er interessert i kultur og historie. Utenfor byen venter også naturopplevelser i verdensklasse. Her kan du dykke blant hvithaier, se på hvaler, besøke vingårder, vandre på Taffelberget eller beundre byen fra oven under en helikoptertur. I løpet av et besøk i Cape Town vil du garantert skape minner for livet.

Vings reiser til Cape Town

Ving tilbyr flyreiser til Cape Town med de fleste anerkjente flyselskapene. Siden reisene gjennomføres med rutefly kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du vil bli. Med denne fleksibiliteten kan du skreddersy reisen akkurat slik det passer deg best. Takket være at Cape Town ligger i samme tidssone som Norge, unngår du jetlag og kan umiddelbart begynne å nyte ferien din. Cape Town har omtrent samme klima som Middelhavet, så det blir aldri ordentlig kaldt der.

Hotell i Cape Town

De fleste av Vings hotell ligger i det populære og sentrale området De Waterkant, men det finnes også alternativer i andre deler av byen. I De Waterkant bor du sentralt og har kort vei til det meste i sentrum. Flere av hotellene i Cape Town har basseng og komfortable fasiliteter.
Nyttige tips
  • Godt klima
  • Rimelig mat og drikke
  • Severdigheter
  • Historie

Våre gjesters vurdering Cape Town

Finn reise til Cape Town