Restplasser til Syden

Billige reiser for deg som kan dra nå

Her finner du alle restplasser og billige reiser for deg som kan reise nå. Restplasslisten oppdateres fortløpende. Det er begrenset antall plasser, så bestem deg raskt!

Vær oppmerksom på at restplasser med avgang innen kort tid, må betales med en gang.

Spørsmål og svar om restplasser

Hva er en restplassreise?

Våre restplasser er reiser for deg som ønsker å reise snart (innen tre måneder) og vil reise til en bra pris. Hotellstandarden kan variere. Du kan som regel bestille et hotell i vårt ordinære utvalg, men kan også havne på et hotell som ikke inngår i vårt ordinære utvalg hvis du velger å bestille en uspesifisert restplass.

Hvor kan jeg reise på en restplassreise?

Vi tilbyr restplasser til de reisemålene hvor vi har plasser igjen. Derfor varierer utvalget etter etterspørselen og hva som ligger ute for salg.

Kan jeg bestille en restplass med All Inclusive?

Avhengig av hva som er ligger ute for salg når du vil reise, er muligheten for en restplass med All Inclusive til stede. Her kan du søke etter bra resplasser med All Inclusive (søk på reiser med snarlig avreise).

Kan jeg bestille en restplass med kun fly?

Ja, hvis det er ledige plasser på våre fly er det mulig å bestille en restplass med kun flybillett. Her finner du restplasser med kun fly.

Hvor mye koster en restplass med Ving?

Prisene på våre restplasser varierer og oppdateres kontinuerlig. Du finner alle aktuelle priser i vår restplasskalender over. Her finner du tips om flere rimelige reiser. Prisene i kalenderen er pr. person i delt dobbeltrom.

Hva er inkludert i en restplass?

I våre restplasser inngår flyreise og hotell med mindre du selv velger å bestille kun fly. Standarden på hotellet varierer avhengig av hva du velger å bestille.

Om restplasser

Alle priser vises pr. person når minimum to deler rom/leilighet.

I visse perioder er det mange som bestiller restplasser, og reisen kan allerede være solgt selv om den er synlig i listen ovenfor. Prøv i så fall en annen reise lenger frem i tid.

Restplasser og billige reiser

På denne siden finner du våre restplasser og billige feriereiser for de neste tre månedene. En restplass kan være alt fra kun flybilletter, til pakkereiser med fly og hotell med uspesifisert overnatting, til finere hotell med All Inclusive. Det er begrenset antall plasser, og prisene blir ikke lavere - så bestem deg raskt!

Utvalget av restplasser varierer hele tiden, med sesong og med salget av flybilletter og pakkereiser med fly og hotell, så du kan finner restplasser til bl.a. Hellas, Spania, Kroatia, men også Thailand og Kapp Verde. Er du spontant og eventyrlysten, kan du bestille en uspesifisert reise – det er ofte de billigste plassene og du får først vite hvordan du skal bo når du ankommer på reisemålet. Om du vil vite hvordan du skal bo, velger du en spesifisert reise der du kan lese om hotellet på forhånd. Ønsker du utsikt, terrasse/balkong, kan tillegg i prisen tilkomme.

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Vi klimakompenserer alle **flyreiser** uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på **Sunwing Family Resorts**, **Ocean Beach Club** eller **Sunprime Hotels**. Det samme gjør vi med **busstransporten** på reisemålet. Bra, ikke sant?

Topp 9 reisemål for restplasser:

  1. Restplasser til Tyrkia
  2. Restplasser til Hellas
  3. Restplasser til Mallorca
  4. Restplasser til Gran Canaria
  5. Restplasser til Thailand
  6. Restplasser til Kreta
  7. Restplasser til Spania
  8. Restplasser til Kypros
  9. Restplasser til Kroatia

Du velger selv kriteriene for restplassene i feltene ytterst til venstre på siden. Du kan fylle ut ønsket reiselengde, avreisedato, pris, antall reisende, avreiseflyplass og reisemål.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.