Restplasser til Syden

Billige reiser for deg som kan dra nå

Her finner du alle restplasser og billige reiser for deg som kan reise nå. Restplasslisten oppdateres fortløpende. Det er begrenset antall plasser, så bestem deg raskt!

Vær oppmerksom på at restplasser med avgang innen kort tid, må betales med en gang.

Oslo, Gardermoen, alle reiselengder
Reiselengde
Fly + hotell

Avgrens søk

Reisetype

Pris

 
2 000,—
27 000,—

Destinasjon

  • 4 plasser
4.
apr.lø.

Palma de MallorcaSpania

Oslo, Gardermoen, 22 dager
Pris pr. person
  • 2 plasser
11.
apr.lø.

Palma de MallorcaSpania

Oslo, Gardermoen, 22 dager
Pris pr. person
18.
apr.lø.

Palma de MallorcaSpania

Oslo, Gardermoen, 15 dager
Pris pr. person
25.
apr.lø.

Palma de MallorcaSpania

Oslo, Gardermoen, 15 dager
Pris pr. person

Om restplasser

Alle priser vises pr. person når minimum to deler rom/leilighet.

I visse perioder er det mange som bestiller restplasser, og reisen kan allerede være solgt selv om den er synlig i listen ovenfor. Prøv i så fall en annen reise lenger frem i tid.

Restplasser og billige reiser

På denne siden finner du våre restplasser og billige feriereiser for de neste tre månedene. En restplass kan være alt fra kun flybilletter, til pakkereiser med fly og hotell med uspesifisert overnatting, til finere hotell med All Inclusive. Det er begrenset antall plasser, og prisene blir ikke lavere - så bestem deg raskt!

Utvalget av restplasser varierer hele tiden, med sesong og med salget av flybilletter og pakkereiser med fly og hotell, så du kan finner restplasser til bl.a. Hellas, Spania, Kroatia, men også Thailand og Kapp Verde. Er du spontant og eventyrlysten, kan du bestille en uspesifisert reise – det er ofte de billigste plassene og du får først vite hvordan du skal bo når du ankommer på reisemålet. Om du vil vite hvordan du skal bo, velger du en spesifisert reise der du kan lese om hotellet på forhånd. Ønsker du utsikt, terrasse/balkong, kan tillegg i prisen tilkomme.

Velg måned for oversikt over restplasser