Marsa Malaz Kempinski The Pearl

Marsa Malaz Kempinski viser det fineste fra europeisk arkitektur, blandet med tradisjonelle arabiske elementer. Hotellet ligger på sin egen bortgjemte
øy, bare noen meter fra flere underholdnings- og spisesteder. Ligger ved stranden på Pearl øya, 8,5 kilometer fra en golfbane, 14 kilometer fra Doha sentrum og 28 kilometer fra Doha internasjonale
flyplass.

På hotellet er det restaurant, bar, salong, svømmebasseng, innendørs svømmebasseng (mot betaling/separert avdeling for menn og kvinner), miniklubb, treningsstudio, tennisbane (mot betaling), spa (mot betaling), badstue (mot betaling), WiFi, businessenter, møte-/konferanserom, heis og 24-timers resepsjon.

Rommene har telefon, TV, safe, aircondition, WiFi, kaffe-/tekoker, skrivebord og bad.

Suitene har også balkong/terrasse og stue.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Adresse: Costa Malaz, Doha, Qatar.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 0 m
Sentrum: 14 km
Flyplass: DOH 28 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.