San Juan Water Beach Club Hotel

Puerto Rico, Puerto Rico
Boutique strandhotell med basseng på takterrassen, bare 10 km fra gamle San Juan, Cruiseskip havnen og flyplassen.
Dette Boutique hotellet ligger i feriestedet
Isla Verde, bare 10 km fra gamle San Juan, Cruiseskip havnen og flyplassen, 3 km fra Kunstmuseet og 15 km fra handlemuligheter i Plaza Las Americas.
På hotellet er det et svømmebasseng
på takterrassen og Jacuzzi, bar, restaurant, gavebutikk, treningssenter og spa behandlinger (ekstra gebyr).
Alle rommene har luftkondisjonering og gratis hurtiggående Internett forbindelse, kabel-TV, telefon, strykejern/brett, klokkeradio, minibar og safe på rommet
Adresse: 2 Tartak Street Isla Verde, Carolina, PR 00979

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 10 m
Sentrum: 10 km
Flyplass: SJU 9 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
 • Ligger nær strand/badested
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  10 km
 • Nærmeste strand/badested
  10 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.