AC Hotel by Marriott San Juan Condado (ex Radisson

Puerto Rico, Puerto Rico
Hotell beliggende nær gode handlemuligheter og strender, i Condado området i San Juan.
AC Hotel by Marriott San Juan Condado ligger nær gode handlemuligheter
og strender i Condado området i San Juan, og det er enkel adgang til scuba dykking, snorkling, mesterskaps golf og mange andre ferieaktiviteter. Bare 3 km fra Club Nautico, Museo de Arte
de Puerto Rico og 4 km fra Convention Center. Hotellet ligger 5 km fra det pene historiske området av gamle San Juan Puerto Rico med sin spanske borg og smale gater med landmerke bygninger. 10 km fra byens finansdistrikt.
Hotellet har restaurant, grill & sportsbar, 5 møte og bankettrom (6 til 100 personer), gratis Internet forbindelse, 24-timers kasino med 500 spilleautomater, treningssenter, basseng bar og svømmebasseng på takterrassen med panoramisk utsikt over Condado området og havet.
Alle de 233 hotellrommene har baderom/dusj, kabel-TV, betal filmer, AM/FM radio, arbeidsbord, vekkeklokke, 2 telefoner, trådløs Internet forbindelse, strykebrett og balkong.
Ved bestilling av dobbeltrom kan rommet benyttes av 3-4 personer (hvis bestilt). Alle gjestene deler de eksisterende sengene, 2 pers 1 dobbeltseng, 3 pers eller flere 2 separate senger.
Adresse: 1369 Ashford Avenue, San Juan 00907-9955, Puerto Rico

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Vaskerom
Wi-Fi (tilleggsgebyr)
Klesrens
Minibank/minibank
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Innendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Strand: 400 m
Sentrum: 5 km
Flyplass: SJU 9 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  400 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.