Sykling på Madeira med Ving
Sykkelreiser
- på egen hånd

Sykling på Madeira

Madeiras vakre og kuperte natur er som skapt for terrengsykling.

Det finnes mange stier med varierende lengde og vanskelighetsgrad. Hvis du foretrekker å sykle «downhill» kommer du til å elske å sykle på Madeira. Det eneste som bremser farten er alle de spektakulære fotomulighetene underveis!

På grunn av de store høydeforskjellene anbefaler vi kun erfarne syklister å begi seg ut på egen hånd. Du kan selvfølgelig også leie en sykkelguide eller bli med på arrangerte utflukter selv om du har mye sykkelerfaring.

Hvorfor reise til Madeira for å sykle?

  • Behaglig klima året rundt.
  • Ideelle forhold for mountainbiking.
  • Unike naturopplevelser.
  • Gode sykkelguider.
  • Bra sykkelutleie.
  • Flere av Vings mest populære hotell ligger her.

Lei sykkelen på Madeira

Vi har i mange år samarbeidet med Freeride Madeira, som leier ut kvalitetssykler fra kjente merker. De ansatte er erfarne syklister med mye kunnskap om nærområdet, og de kan hjelpe deg både med valg av riktig sykkel og turtips. Freeride arrangerer også egne sykkelutflukter som tilpasses gruppens forutsetninger.

Når du leier en sykkel fra Freeride er alltid hjelm og beskyttelsesutstyr inkludert. På utfluktene er sykkelguiden, vann, snacks og transport til og fra hotellet inkludert.

Les mer om Freeride Madeira

Anbefalte hotell

The Residence, Funchal
Family Comfort

The Residence, Funchal

The Residence er et fint leilighetshotell med bra beliggenhet. Det er kort vei til stranden, og hotellet tilbyr flere aktiviteter. Her har du alle muligheter til å få en både avslappende og aktiv ferie. Du kan også bestille frokostbuffé eller halvpensjon samtidig med reisen.

The Residence er et fint leilighetshotell med bra beliggenhet.

Fourviews Monumental

The Views Monumental, Funchal

The Views Monumental er et stort hotell med utmerket beliggenhet i Lido-området. Du velger selv om du vil bo i rom eller leilighet, og hotellet har et stort og fint bassengområde. Det er også mulig å gå til et havbasseng i nærheten.

The Views Monumental er et stort hotell med utmerket beliggenhet i Lido-området.