Mirachoro Praia da Rocha

Disse leilighetene i Portugal appellerer til familier og par som søker en behagelig base for å utforske området og alt Praia da Rocha har å tilby. En havneby
, godt kjent for sine fiskerestauranter og butikker og morsomme båtturer og et stort marked en gang i uken som tiltrekker mange mennesker. Hotellet ligger i sentrum av Praia da Rocha,
1,5 kilometer fra stranden, 2,5 kilometer fra sentrum av Portimao og 3 kilometer fra en golfbane.

På hotellet er det snackområde, bar, dansegulv, peis, WIFI (mot betaling), hager, salonger, svømmebasseng, barnebasseng, spillerom, heis, parkering og 24-timers resepsjon.

Leilighetene har telefon, TV, separat stue med sovesofa, kjøkkenkrok, mikro, kjøleskap, balkong og bad.

Leiligheter med 1 soverom: Sovesofa for tredje/fjerde person.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Rengjøring 6 ganger per uke, bytte av sengetøy 1 gang per uke og bytte av håndklær 2 ganger per uke.

Adresse: Rua dos Poetas Populares, 8501-913 Praia da Rocha, Portimao, Algarve, Portugal.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Concierge-fasiliteter
TV
Bar
Strand: 1,5 km
Sentrum: 2 km
Flyplass: FAO 63 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   2 km
  • Nærmeste strand/badested
   1,5 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.