Med sin beliggenhet innen 1. 2 kilometer fra bysentrum, tillater hotellet lett tilgang til alt denne destinasjonen har å tilby. Gjester kan finne nærmeste
golfbane innen 800 meter fra hotellet. Eiendommen ligger 5. 0 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene. Innkvarteringen ligger innen 500 meter fra nærmeste strand. Balaia Mar består
av totalt 32 soverom. Som en følge av en konstant kvalitetsforpliktelse ble denne eiendommen totalrenovert i 2005. Balaia Mar tilbyr trådløs internettforbindelse. Eiendommen tilbyr døgnåpen resepsjon. Det er beklageligvis ingen soverom hvor reisende kan be om babysenger til de minste barna. Det finnes en parkeringsplass. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

År for siste renovering: 2005
Antall etasjer (i hovedbygningen): 1
Antall etasjer (anneks): 2
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe: Mot betaling
Supermarked
Klesvask: Mot betaling
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  4,0
  Hotellfakta
  • Basseng
   2 stk.
  • Barnebasseng
   Ja
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Heis
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   1,3 km
  • Nærmeste strand/badested
   500 m

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.