Se hotell (130)

Reiser til Polen

En reise til Polen byr på mektig arkitektur, god mat, historie og et yrende uteliv. Den korte flyreisen er perfekt for en storbyweekend.
Med sin beliggenhet mellom Øst- og Vest-Europa har Polen alltid spilt en viktig rolle i europeisk historie. Mye av arven lever den dag i dag i byenes gater og torg fra middelalderen, den vakre landsbygda og minnene fra kommunisttiden. Kulturen har alltid hatt en sentral rolle, og det er musikk, teater og kunst overalt. Med Ving kan du reise til Warszawa, Krakow, Wroclaw, Gdansk og Sopot, og selv bestemme avreisedato og reiselengde.

Uteliv i Polen

Uansett hvilken polsk storby du velger å reise til kan du forvente deg et livlig fornøyelsesliv. Utelivet i Polen har noe for alle, enten du foretrekker en hyggelig pubrunde, trendy barer eller pulserende nattklubber. Er du i Gdansk og vil feste bør du få med deg Dugagaten hvorbarenen og klubbene ligger tett i tett. Eller du slår til med en ferie i den populære badebyen Sopot, hvor du kan kombinere sene netter med late dager på stranden.

Kultur og severdigheter

Den kultur- og historieinteresserte har det godt i Polen! Her er det en mengde severdigheter og museer av alle slag. Vil du lære mer om de mørkere deler av Polens historie kan du bli med på en utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz, en opplevelse som ingen kommer uberørt fra.
Finn ditt hotell
Finn reise til Polen

Reiser til Polen

Flere reisemål i Polen
Sopot
Sopot utgjør selve hjertet av den polske rivieraen. Her venter en kilometerlang sandstrand, flotte hotell og et yrende folke- og uteliv.
Krakow
Krakow er en vakker og gjestfri by i Polen. Reis hit med Ving og nyt arkitektur, historie, god mat og et variert uteliv.
Warszawa
Polens hovedstad Warszawa byr på alt du kan ønske deg av en storbyreise – severdigheter, god mat og mye mer.
Gdansk
Reisen til Gdansk tar bare 1,5 time med fly fra Oslo. Vel fremme venter spennende historie, fantastisk arkitektur, billig shopping og heftig uteliv. Like i nærheten ligger også badebyen Sopot.
Wroclaw
Wroclaw er en fargerik universietsby sør i Polen. Her venter spennende historie, vakker arkitektur og et bra utvalg av restauranter og barer.