Se hotell (125)

Reiser til Polen

En reise til Polen er en sann oveflod av mektig arkitektur, god mat, historie og et hett uteliv. Takket være den relativt korte flyreisen er Polen et utmerket reisemål for en helg.

Med sin beliggenhet mellom Øst- og Vest-Europa har Polen alltid spilt en viktig rolle i europeisk historie. Mye av arven lever den dag i dag i byenes gater og torg fra middelalderen, den vakre landsbygda og minnene fra kommunisttiden. Kulturen har alltid hatt en sentral rolle, og du finner musikk, teater og kunst overalt. Med Ving kan du reise til Warszawa, Krakow og Gdansk, og selv bestemme avreisedato og reiselengde.

Uteliv i Polen

Uansett hvilken polsk storby du velger å reise til kan du forvente deg et livlig fornøyelsesliv. Utelivet i Polen har noe for alle, enten du foretrekker en hyggelig pubrunde eller pulserende nattklubber. Er du i Gdansk og vil feste bør du få med deg Dugagaten hvorbarenen og klubbene ligger tett i tett.

Kultur og severdigheter

Den kultur- og historieinteresserte har det godt i Polen! Her er det en mengde severdigheter og museer av alle slag. Vil du lære mer om de mørkere deler av Polens historie kan du bli med på en utflukt til konsentrasjonsleiren Auschwitz, en opplevelse som ingen kommer uberørt fra.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær i Polen?
På Vings reisemål Krakow, Warsawa og Gdansk i Polen er klimaet omtrent det samme. Den varmeste perioden er mellom juni og august, og da er det også flest soltimer. I Warsawa og Gdansk er det tørrest mellom april og august, mens det i Krakow er flest regnfrie dager mellom august og oktober. Generelt er det et par grader varmere i Warsawa enn på de andre to reisemålene, men om vinteren er det litt mildere i Krakow. Gjennomsnittstemperaturen om sommeren er 20–24 grader på alle reisemål, i september er det 15–18 grader og i oktober 10–13 grader. Om vinteren, mellom november og mars, er temperaturen rundt 2 minusgrader til 7 plussgrader på dagtid. Om våren stiger temperaturen raskt, fra ca. 9–12 grader i april til 15–19 grader i mai, og soltimene blir stadig flere.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Polen. For mer informasjon ta kontakt med Polens ambassade på tlf. 24 11 08 50. https://oslo.msz.gov.pl/no/oslo_no_a_64

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Polen.

Reiser til Polen

Krakow
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Underholdning
Krakow er en vakker og gjestfri by i Polen. Reis hit med Ving og nyt arkitektur, historie, god mat og et variert uteliv.
Warszawa
Polens hovedstad Warszawa byr på alt du kan ønske deg av en storbyreise – severdigheter, god mat og mye mer.
Gdansk
Reisen til Gdansk tar bare 1,5 time med fly fra Oslo. Vel fremme venter spennende historie, fantastisk arkitektur, billig shopping og heftig uteliv. Like i nærheten ligger også badebyen Sopot.
Reiseforslag til Polen
Wyspianski
Wyspianski
Krakow, Polen
 • 3 dager
 • Fly + hotell
 • Avreise 9 mar 2020 fra Oslo, Gardermoen
Oslo, Gardermoen, 9 mar 2020, 3 dager
Focus Gdansk Hotel
Focus Gdansk Hotel
Gdansk, Polen
 • 3 dager
 • Fly + hotell
 • Avreise 17 mar 2020 fra Oslo, Gardermoen
Oslo, Gardermoen, 17 mar 2020, 3 dager
Platinum Hotel & Residence Wilanów
Platinum Hotel & Residence Wilanów
Warszawa, Polen
 • 3 dager
 • Fly + hotell
 • Avreise 29 mar 2020 fra Oslo, Gardermoen
Oslo, Gardermoen, 29 mar 2020, 3 dager

FINN REISE TIL Polen