Mallorca

Tidligere nyheter om vårt bærekraftsarbeid

Vings flyselskap Sunclass Airlines innleder samarbeid med Nordic Electrofuel

6. februar 2023
Sunclass Airlines, en del av Ving / Nordic Leisure Travel Group, har inngått en intensjonsavtale med Nordic Electrofuel (NEF) i Norge. Selskapene skal samarbeide om å fremme utvikling av syntetisk flydrivstoff (e-fuel), og Sunclass tar sikte på å kjøpe NEFs produkter når disse kommer på markedet. Nordic Electrofuel forbereder byggingen av et (PtL) kraft-til-væske-anlegg av industriell størrelse på Herøya. Anlegget skal produsere e-fuel av vannkraft, vann og gjenbruk av uunngåelig CO2.

Her kan du lese mer om Nordic Electrofuel

Stopp troféjakt på ville dyr

27. september 2022
World Animal Protection har sammen med bedrifter i reiselivsnæringen skrevet et åpent brev til den sørafrikanske regjeringen for å få slutt på troféjakten på ville dyr. Ving samarbeider med World Animal Protection – vi støtter initiativet og er en av bedriftene som har undertegnet brevet.

Global Tourism Industry Joint Position on Trophy Hunting in South Africa | World Animal Protection

Les mer om vårt samarbeid med World Animal Protection

Gratulerer Sunprime Pollensa Bay

6. september 2022

Gratulerer til vårt nyåpnede voksenhotell Sunprime Pollensa Bay på Mallorca, som har blitt sertifisert med Travelifes bærekraftsertifisering. Vårt mål er at alle våre egne konsepthotell skal være sertifiserte i løpet av 2022.

Her kan du lese mer om Travelife

Ving inngår nordisk hovedpartnerskap med Redd Barna

20. juni 2022

Hvert år reiser tusenvis av glade barn og familier på ferie med Ving. Samtidig finnes det mange barn som ikke har det like bra rundt om i verden, barn som mangler de mest grunnleggende rettigheter for en trygg barndom.

Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, inngår nå et langsiktig samarbeid med Redd Barna. Sammen med dem vil vi kjempe for retten til en trygg barndom, uansett om man vokser opp i Bergen eller Bangladesh.

Les mer om samarbeidet her.

Ving inngår samarbeid med World Animal Protection

8. juni 2022

Tiden for å besøke delfinshow og ri på elefanter er for lengst over. Ving inngår nå et samarbeid med den verdensomsfattende dyrebeskyttelsesorganisasjonen World Animal Protection.

Sammen kommer vi til å guide gjester til dyrevennlige reiseopplevelser der man er sikker på at dyrene oppleves i naturlige omgivelser – uten at man klapper løver, tar selfies og ser på dansende apekatter.

Les mer om samarbeidet her.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.