Om bord på flyet

Dyr i flyet

Dersom flyselskapet aksepterer kjæledyr om bord skjer transporten vanligvis i flyets lasterom. Flyselskapets godkjennelse av slik transport må søkes ved bestilling av reisen. Kontakt oss for nærmere informasjon. Kjæledyr tillates ikke på våre hotell eller på transferbussene.


Elektronisk utstyr

Spør kabinpersonalet før bruk av alt elektronisk utstyr.


Underholdning om bord

Len deg tilbake i setet og nyt flyturen med tilbudene fra vårt omfattende underholdningstilbud. På kinoen har vi rykende ferske norske kvalitetsspillefilmer, tegnefilm for barna, episoder av "Friends" og "2 1/2 men". Kabinpersonalet informerer like etter start hva vi viser på nettopp denne turen.


Seteplassering på flyreisen

De fleste flyselskap foretar setefordelingen noen dager før avreise. Ønsker om en bestemt plass i flyet kan derfor ikke imøtekommes ved innsjekking. En del flyselskap tilbyr forhåndsbestilling av spesielle sitteplasser i flyet mot et gebyr. Bestilling gjøres direkte til flyselskapet eller til PaxPort i Sverige.

Bevegelseshemmede personer og barn under 12 år får ikke sitte ved nødutgang. Eventuell legeattest gir ikke garanti for spesiell plass om bord.

Vær oppmerksom på at det på alle fly finnes enkelte seter der seteryggen ikke kan reguleres.

Passasjerer som av fysiske årsaker ikke kan sitte i et vanlig flysete anbefales å kontakte Ving eller flyselskapet i god tid før avreise. Dersom dette ikke er avklart før avreise kan dette føre til at passasjeren ikke får reise med flyet.