Vindusplass eller ekstra benplass?

Bestill favorittplassen

Bestill sete på flyet

Uansett hvor favorittplassen din er, så kan du sikre deg den ved å forhåndsbestille seter hos Sunclass Airlines. Du bestiller enkelt på Min side.

BESTILL FAVORITTPLASSEN

Vi anbefaler at du forhåndsbestiller seter om bord. Vi kan ikke garantere at alle reisende på samme billett får sitte sammen, men dere får sitte i nærheten av hverandre. Barn under 12 år blir alltid plassert sammen med en voksen i reisefølget hos Sunclass Airlines .

Bestill seter hos andre flyselskap

Hos flere av flyselskapene vi flyr med kan du også forhåndsbestille seter, og vi anbefaler at du gjør det for å sikrestille at dere får sitte samlet.

Alt du lurer på om reisen din

På kontakt-siden vår finner du den praktiske informasjonen du trenger å vite om reisen din.

På kontakt-siden vår finner du den praktiske informasjonen du trenger å vite om reisen din.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.