Bestill taxfree-varene før du reiser

Skal du fly med Vings flyselskap Sunclass Airlines handler du hos Airshoppen - hvor prisene alltid er lavere enn på flyplassen.

Velg og vrak i mer enn 1 200 varer – alt til tollfrie priser som er 25 - 50 % lavere enn i vanlige butikker. Når du forhåndsbestiller, får du varene dine levert direkte til flysetet.

Du kan forhåndsbestille varer til både ut- og hjemreisen. Varer til utreisen må bestilles senest 4 dager før utreisen. Varer til hjemreisen kan du bestille ombord på flyet på utreisen.

Forhåndsbestill taxfree-varer hos andre flyselskap

Alt om reisen din

På kontakt-siden vår finner du den praktiske informasjonen du trenger å vite om reisen din.

På kontakt-siden vår finner du den praktiske informasjonen du trenger å vite om reisen din.

Tollinformasjon

Når du handler i utlandet, har du selv ansvaret for toll og avgifter for dine kjøp. På Toll.no kan du finne hvilke kvoter som gjelder for inn- og utførsel av varer til og fra Norge.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.