Se hotell (32)

Reiser til Marrakech

En reise til pulserende Marrakech er som å trå inn i eventyrenes spennende verden! Velg mellom hotell med fine bassengområder og flotte fasiliteter.
Sagnomsuste Marrakech er en av verdens mest myteomspunne byer, med rosaskimrende bymurer, trange smug, verdens mest spennende og labyrintaktige basarområde og et torg som sannsynligvis har verdensrekord i kaos. Men Marrakech har også en moderne side med fine hotell, trendy butikker med mote og innredning og herlige lounger og restauranter som overrasker mange, både på grunn av den høye kvaliteten på maten og de lave prisene.

Severdigheter i Marrakech

På din reise til Marrakech må du sørge for å få med deg Jemaa el Fna, det berømte torget i sentrum av byen. Her finner du eventyrfortellere, slangetemmere, spåkoner, tannleger, forfattere, akrobater, gnaoumusikere og mye mer. Her samler også mange av de lokale innbyggerne seg for å spise en billig middag ved en av de mange matbodene som rulles frem når solen går ned. Fra torget Jemaa el Fna er det enkelt å gå til de fleste severdighetene innenfor bymurene. La Koutoubia-minareten er et kjent landemerke. Her får du garantert spennende og opplevelsesrike dager!

Vings reiser til Marrakech

Selv om byen ligger et stykke fra havet er Marrakech et utmerket valg hvis du vil kombinere opplevelser og severdigheter med sol og bad på din reise til Marokko. Ving tilbyr mange fine hotell, og de fleste har basseng. Velger du et av våre store resorthotell, som for eksempel Top Selection-hotellet Sofitel Marrakech Lounge and Spa, kan du kombinere byvandring i Marrakech med avslappende tid ved det oppvarmede bassenget på hotellet. Fly til Marrakech den dagen det passer deg, og bli så lenge du ønsker. Marrakech er perfekt for en weekend, og passer godt for deg som vil ha en både avslappende og innholdsrik reise.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Luksushotell
  • Hotell med basseng
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Kombiner storby med sol- og badeferie

Våre gjesters vurdering Marrakech

Finn reise til Marrakech