Villa Samadhi Kuala Lumpur

På Villa Samadhi Kuala Lumpur bor du i hjertet av Kampong Pandan Dalam, i gåavstand til Kongelig thailandsk ambassade og Den russiske federasjonens ambassade
På Villa Samadhi Kuala Lumpur bor du i hjertet av Kampong Pandan Dalam, i gåavstand til Kongelig thailandsk ambassade og Den russiske federasjonens ambassade. Dette resort-hotellet har
4,5 stjerner og ligger i nærheten av Petronas tvillingtårn og Petaling Street.Rom Føl deg som hjemme i et av de 21 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med minibar og LCD-TV. På rommet tilbys du parabol-programmer og en DVD-spiller, mens gratis wi-fi holder deg oppkoblet. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, regndusjhode og hårføner. Rommene har safe og kaffetraktere/tekokere, og rengjøring tilbys daglig.Fasiliteter Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørs basseng.Servering Gjester på Villa Samadhi Kuala Lumpur kan nyte et godt måltid på en restaurant. Stedet har en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis ferdiglaget frokost er inkludert.Forretningsfasiliteter og annet Gjestene tilbys flyplasstransport (tilgjengelig døgnet rundt), mot et tillegg, og begrenset parkering er tilgjengelig i nærheten.

Aircondition
Basseng
Safe
Bilparkering
Bilparkering (mot betaling)
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant

Offisiell klassifisering mangler
4,5
Hotellfakta
  • Restaurant
    Ja
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.