The RuMa Hotel and Residences

Når du bor på The Ruma Hotel and Residences i Kuala Lumpur (Kuala Lumpur sentrum), er du bare et par minutter unna Aquaria KLCC og Pavilion Kuala Lumpur
Når du bor på The Ruma Hotel and Residences i Kuala Lumpur (Kuala Lumpur sentrum), er du bare et par minutter unna Aquaria KLCC og Pavilion Kuala Lumpur. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger
i nærheten av Petronas tvillingtårn og Petaling Street.
Føl deg som hjemme i et av de 253 gjesterommene, som har minibar. Takket være kabel-TV har du all underholdningen du trenger. Badene har badekar, kostnadsfrie toalettartikler, og hårføner. Rommene har kaffetrakter/tekoker og sengeoppredning, og rengjøring tilbys daglig.
Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (mot et tillegg), en frisørsalong og shopping på hotellets område.
På The Ruma Hotel and Residences kan du spise et bedre måltid i restauranten. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren.
Gjester har tilgang til blant annet tilgang til internett (via kabel) (mot et tillegg), gratis aviser i resepsjonen og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (mot et tillegg) er tilgjengelig på stedet.
Check-in time : 1500hrs
Check-out time : 1200hrs

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Vaskerom
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Treningsrom/treningsfasiliteter

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.