Shangri La Kuala Lumpur Hotel

5-stjerners hotell beliggende i frodige hager midt i Kuala Lumpur, noen få skritt fra businessområdet, kultur, butikker og underholdningssteder i byen
.
Shangri-La Kuala Lumpur hotell ligger i sentrum av byen, nær severdigheter som Kuala Lumpur Tower (1 km), Petronas Towers (1 km), Merdeka Square (2 km), Jamek Moskén (1,5 km) og Kuala Lumpur
Kongressenter (500 m). Den internasjonale flyplass ligger 45 km fra hotellet.
Hotellet har 24-timers resepsjon, lobbyområde med heiser, safer til leie, business service tilgjengelig i Club Lounge med møterom og gratis kabel/trådløst bredbånd internett, bankett-og konferansefasiliteter, et stort utvalg av restauranter, salonger og barer, trening & Spa med badstu , dampbad, massasjedusjer og Hydro svømmebasseng og treningssenter, butikk, frisør og blomsterbutikk. Utendørsfasiliteter inkluderer utendørs svømmebasseng, barnebasseng, solterrasse og hager.
Rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV med filmkanaler, direkte telefonlinje, telefonsvarer, radio, safe, skrivebord, kabel/trådløs internetttilgang, minibar/kjøleskap, te-og kaffefasiliteter, baderom med badekar dusj og hårføner. 24 timers romservice er tilgjengelig.
Hotellet har egen gratis parkeringsplass.
Nærmeste offentlige transport: Dang Wangi undergrunnstasjon, Bukit Nanas Monorail stasjon, Raja Chulan Monorail stasjon.
Adresse: 11 Jalan Sultan Ismail, 50250 Kuala Lumpur, Malaysia.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Gratis wifi
Hage
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Bar
Restaurant
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Sentrum: 200 m
Flyplass: KUL 45 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
4,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.