Lanson Place Bukit Ceylon

Lanson Place Bukit Ceylon Serviced Residences befinner seg midt i Kuala Lumpur, få minutter unna Bukit Nanas skogsreservat og i nærheten av Petaling Street
Lanson Place Bukit Ceylon Serviced Residences befinner seg midt i Kuala Lumpur, få minutter unna Bukit Nanas skogsreservat og i nærheten av Petaling Street. Dette resort-hotellet har 4,5
stjerner og ligger i nærheten av Merdeka plass og Petronas tvillingtårn.Rom Føl deg som hjemme på et av de 150 aircondition-avkjølte gjesterommene, som inneholder tekjøkken med kjøleskap/fryseboks i full størrelse og mikrobølgeovn. Internettilgang via kabel og wi-fi tilbys gratis, og i tillegg tilbys en 40-tommers LCD-TV med parabol. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørs basseng og et treningssenter. Hotellet har har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg).Servering Som gjest på dette resort-hotellet kan du stille sulten på en av deres 1 restauranter. Stedet har en bar/lounge, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.Forretningsfasiliteter og annet Gjester har tilgang til blant annet gratis tilgang til høyhastighetsnett (via kabel), et forretningssenter og en PC-stasjon. Dette resort-hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys gratis ubetjent parkering på stedet.

Aircondition
Heis
Basseng
Barnebasseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Kredittkort - Amex/Visa/Mastercard
Vaskerom
Klesrens
TV
Strykeutstyr
Lekeområde for barn
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
5,0
Hotellfakta
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.