ibis Kuala Lumpur City Centre

ibis Kuala Lumpur City Centre ligger strategisk midt i hjertet av Kuala Lumpur, bare 5 minutters gange fra Petronas Twin Towers, KLCC Park kjøpesentre
som Suria KLCC. Gangavstand fra Kuala Lumpur Convention Centre, Nasjonale Bibliotek og mange topp turistattraksjoner er lett tilgjengelig med LRT togstasjoner. Ligger 1 kilometer fra et Akvarium
, 2 kilometer fra et kjøpesenter, 3 kilometer fra Bukit Bintang området, 8,5 kilometer fra Kuala Lumpur sentrum og 30 kilometer fra Sultan Abdul Aziz Shah flyplass.

På hotellet er det svømmebasseng, møterom, restauranter, barer, romservice (mot betaling), WiFi og 24-timers resepsjon.

Rommene har TV, bad, minibar (mot betaling), safe, skrivebord, kaffekoker, hårføner og WiFi.

Deluxe rom har også stueområde.

Adresse: 32 Jalan Yap Kwan Seng, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
Bilparkering
Vaskerom
TV
Strykeutstyr
Treningsrom/treningsfasiliteter
Spa-fasiliteter
Sentrum: 8,5 km
Flyplass: SZB 30 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
4,0
Hotellfakta
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.