Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur

Dette luksuriøse hotellet ligger i Kuala Lumpur, og er perfekt for familier. Beliggende innen 2. 4 kilometer fra bysentrum, tillater eiendommen lett tilgang
til fots til en rekke interessante steder. Reisende kan finne nærmeste golfbane innen 2. 0 kilometer fra hotellet. Hotellet ligger innen 5. 5 kilometer fra de offentlige transportforbindelsene
. Hotellet rommer 520 koselige soverom. Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig for økt komfort og ytterligere bekvemmelighet. I tillegg tilbyr eiendommen en døgnåpen resepsjon. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur tilbyr ikke babysenger. Alle gjesteværelsene på denne handicapvennlige eiendommen er tilrettelagt rullestolbrukere. Alle som bor her og ankommer med bil kan benytte overnattingsstedets egne parkeringsplasser. Besøkende ønskes velkommen til denne miljøvennlige eiendommen. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur tilbyr shuttle-service til lufthavnen. Takket være det brede utvalget av helse- og velværefasiliteter har de som bor på dette hotellet gode muligheter til å unne seg selv litt ekstra godt. Eiendommen tilbyr businessfasiliteter. Reisende kan nyte et velsmakende måltid på stedets gastronomiske spisested. Gjester behøver ikke å forlate området for å nyte et bedre måltid. På overnattingsstedet finnes nemlig flere spisested som tilbyr kulinariske opplevelser. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur tilbyr underholdning skreddersydd sine gjesters behov. Berjaya Times Square Hotel, Kuala Lumpur kan oppkreve en ekstra avgift for noen av disse tjenestene.

Antall etasjer (i hovedbygningen): 44
Totalt antall rom: 520
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Supermarked
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Barnebasseng
 • Spa
 • Lekeplass
3,5
Hotellfakta
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja, inkludert
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.