Federal Villa Beach Resort Langkawi

Langkawi, Langkawi
Federal Villa Beach Resort Langkawi ligger i naturskjønne omgivelser på sydsiden av Langkawi, med fantastisk utsikt over Andamanhavet. Her bor du i komfortable
rom med balkong.
Som gjest på Federal Villa Beach Resort Langkawi kan du benytte et utvalg av fasilitetene på søsterhotellet Holiday Villa Beach Resort & Spa Langkawi, ca. 150 meter
unna. Her er det blant annet flere basseng, treningsrom, tennisbane og spa. I nærområdet er det flere lokale restauranter og butikker.

Internett

WiFi i resepsjon/lobby mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
8 bygning/er
3 etasje/r
77 rom/leiligheter
Resepsjon
Safe i resepsjonen
Vaskeriservice mot betaling

Skatter & avgifter

Malaysia har innført en turistskatt for alle kommersielle overnattinger fra og med august 2017. Skatten, som er to malaysiske ringgit pr. rom/natt betales på hotellet ved innsjekking.

Offisiell klassifisering mangler
3,5
Hotellfakta
 • Basseng
  Nei
 • Bar
  Nei
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  25 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.