Se hotell (20)

Reiser til Protaras/Fig Tree Bay

Kypros, Kypros
Fig Tree Bay, eller Protaras, er et rolig og avslappet feriested med fine strender, krystallklart vann og bra hotell.
Protaras, eller Fig Tree Bay, er et rolig og hyggelig feriested ca. en mil øst for Ayia Napa. Det er mange barnefamilier som reiser hit, men også par som vil bo i rolige omgivelser og likevel ha kort vei inn til folkelivet i Ayia Napa. Klimaet er behagelig, her blåser det nemlig en mild fralandsbris som gjør dagene akkurat passe varme og vannet litt ekstra klart langs den ti kilometer lange kyststrekningen. Strendene i Protaras/Fig Tree Bay er blant de beste på Kypros; velholdte, langgrunne og med silkemyk sand. Hovedstranden, Protaras Beach, er den mest populære, men det finnes også flere mindre badeviker, hvorav Fig Tree Bay er den mest kjente. I badevikene et stykke utenfor sentrum er det vanligvis adskillig færre mennesker.

Sunprime Protaras Beach

Sunprime Protaras Beach er vårt andre Sunprime på Kypros, og er perfekt når du reiser uten barn. Sunprime Protaras Beach ligger rett ved Protaras Beach, med kort vei til sentrum med butikker, tavernaer og små kafeer. Som på alle våre Sunprime bor du i spesialdesignede rom, og hotellet har restaurant, treningsstudio og spa, slik at du virkelig skal slappe av i ferien.

Vings barnevennlige hotell i Protaras

Vil du reise med familien skal du ta en titt på vårt barnevennlige Family Garden-hotell Rising Star Beach, hvor Lollo & Bernie gleder seg til å treffe alle barna. Her kan du bestille praktiske måltidspakker som ulike typer inclusive-løsninger for å gjøre ferien enklere og mer avslappende.

Hotell for enhver smak

Reiser du med Ving til Protaras kan du alltid velge et hotell som passer deg – alt fra vårt Capo Bay rett på Fig Tree Bay-stranden og klassifisert med fem bølger, til enklere leilighetshotell hvor du kan slappe av og leve litt som hjemme, men på Kypros.

Rolig uteliv

Sentrum i Protaras/Fig Tree Bay er den 1,5 kilometer lange Protaras Avenue som strekker seg vestover fra Fig Tree Bay. Her ligger det forskjellige typer restauranter, små butikker, minimarkeder, bakerier, barer og et par diskotek. Utelivet er imidlertid av det rolige slaget. Vil du ha større utvalg og mer tempo er det Ayia Napa som er stedet. Dit går det busser flere ganger i timen i høysesong.
Nyttige tips
 • Sunprime Hotels
 • Family Garden med Lollo & Bernie
 • Fine sandstrender
 • Mange restauranter

Våre gjesters vurdering Protaras/Fig Tree Bay

Finn reise til Protaras/Fig Tree Bay

REISEFORSLAG

Lantiana Gardens
Lantiana Gardens
Protaras/Fig Tree Bay, Kypros, Kypros
 • Fly + del i 1-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 12 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
12 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Rising Star Beach
Family Garden
 • Barnevennlig
Rising Star Beach
Protaras/Fig Tree Bay, Kypros, Kypros
 • Fly + del i 1-romsleilighet med balkong og begrenset havutsikt
 • 1 uke
 • Avreise 27 mai 2024 fra Trondheim
Fly + hotell, 1 uke
27 mai 2024 fra Trondheim
Sunprime Protaras Beach
Sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Protaras Beach
Protaras/Fig Tree Bay, Kypros, Kypros
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong, uten utsikt
 • 1 uke
 • Avreise 5 aug 2024 fra Bergen
Fly + hotell, 1 uke
5 aug 2024 fra Bergen
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.