Mimosa Beach Hotel

Mimosa Beach Hotell er et hyggelig, familiedrevet hotell, med god atmosfære og beliggenhet rett på stranden. Her bor du i rolige og koselige omgivelser
et lite stykke utenfor Protaras, med fin utsikt over havet.
Hotellområdet har en stor, herlig hage, og bassenget er et naturlig samlingssted. Her kan du ta deilige bad i bassenget og slappe
av på en solseng. Er det havet som kaller på deg, ligger det en liten badevik med vakker sandstrand i direkte tilknytning til hotellet. For de dykkeinteresserte har Mimosa Beach Hotel et eget dykkesenter.
Hotellets bassengbar tilbyr leskende drikke og enklere retter fra tidlig morgen til sen kveld. Er du ute etter et større måltid kan du i hotellets restaurant spise mettende frokostbuffé og middag fra meny. Etter en god middag på hotellet kan du flere kvelder i uken lene deg tilbake til underholdning fra hotellets vertskap.
Mimosa Beach Hotel har enkle og lyse rom, hvorav flere med havutsikt.

Internett

WiFi på hele hotellet er inkludert
WiFi på rommet er inkludert

Øvrig informasjon

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1994
Renovert 2017 (hovedbygningen), 2018 og 2020 (en av bygningene med rom)
3 bygning/er
5 etasje/r i hovedbygningen, 3 etasjer i øvrige bygninger
79 rom/leiligheter
Heis, delvis (i hovedbygningen og i en av bygningene med rom)
Resepsjon
Vaskeriservice mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Ligger på stranden
 • Gratis WiFi på hele hotellet
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  3 km
 • Hovedsentrum
  3 km
 • Nærmeste strand/badested
  0 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.