• passer for voksne

Sunprime Coral Suites & Spa

 • 16-årsgrense
 • Oppvarmet basseng
 • Nærhet til sentrum
fra18 590,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Sentralt og komfortabelt

Med fin beliggenhet i populære Playa de las Américas er Sunprime Coral Suites & Spa perfekt for deg som ønsker å ha det meste i nærheten. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et godt utvalg av butikker, restauranter og barer. En liten spasertur unna ligger strandpromenaden og den populære stranden. På Sunprime Coral Suites & Spa bor du i en designet suite med mange praktiske og smarte detaljer. Og på hotellet finner du alle bekvemmelighetene du kan ønske deg; Sunprime Spa, gratis treningsrom og gruppetrening, et fint bassengområde, en hyggelig lounge og flere takterrasser hvor du kan lene deg tilbake på en solseng og nyte utsikten.

Hotellfakta

 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  700 m
 • Nærmeste strand/badested
  700 m
 • Minikiosk
  Ja
Junior Suite 2 rom med balkong mot omgivelsene
Sunprime
På våre egne Sunprime Hotels har vi skapt en avslappet atmosfære for voksne gjester som reiser uten barn.
 • 16-årsgrense
 • Oppvarmet basseng
 • Nærhet til sentrum
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Direktebuss mellom flyplassen og hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Sunprime Coral Suites & Spa ligger fint til i populære Playa de las Américas. Fra hotellet har du kort vei til sentrum med et bra utvalg av butikker, restauranter
og barer. Går du litt videre kommer du til strandpromenaden og den populære stranden. For deg som liker golf er det kort vei til flere av Tenerifes beste baner.
På Sunprime Coral
Suites & Spa bor du i designede suiter med mange praktiske og smarte detaljer. Aller best bor du i en Prime Lounge Suite med stor balkong og flott utsikt mot bassengområdet. Bassenget er selvfølgelig oppvarmet til en behagelig temperatur i vinterhalvåret.
Solglade livsnytere ønskes velkommen opp på hotellets fine takterrasser. Slå deg ned i en herlig solseng og nyt utsikten og lyden av ferie. Her har du tid til å bare tenke på deg selv og glemme omverden for en stund.
Enda mer luksuriøs egentid tilbys på Sunprime Spa. For å være sikker på at du får den behandlingen du vil ha, kan du allerede nå forhåndsbestille hjemmefra.
Som på alle våre Sunprime Hotels er det et treningsstudio for deg som vil trene på egen hånd, og mange ulike gruppetreningstimer ledet av utdannede instruktører. Selvsagt er all trening gratis.
Men en ferie er ikke komplett uten god mat, noe vi selvfølgelig også har tenkt på. Hver morgen serverer vi en herlig frokostbuffé i Sunprime Restaurant, som du kan bestille for en rimelig penge. Vil du sikre deg flere av våre gode måltider kan du bestille en av våre prisgunstige måltidspakker Sunprime Inclusive eller Sunprime All Inclusive.
Internett
Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunprime
På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.
Service hele døgnet
Vingvertene står klare på reisemålet for å sørge for at du får en vellykket ferie. Du kan bli med på spennende utflukter og få tips om de fineste strendene, de beste butikkene og Vingvertenes egne favorittrestauranter. Selvfølgelig vil de også prøve å svare på alle praktiske spørsmål som dukker opp, om alt fra leiebil til informasjon om hotellet. Under reisen kan du kontakte Vingvertene døgnet rundt på telefon, samt på SMS og e-post kl. 08.00–20.00.
Røykfritt hotell
Sunprime Coral Suites & Spa er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger, også for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) kommer til hotellet 6 dager i uken. i vintersesongen til bestemte tider. Timebestilling er ikke nødvendig. I resepsjonen får du informasjon om besøkstider og hjelp med å med å tilkalle legen ved andre tidspunkter. I sommersesongen er det ingen lege til stede. Resepsjonen vil hjelpe deg med å kontakte lege ved behov.
Bevegelseshemmede
Det finnes suiter som er tilpasset bevegelseshemmede. Du kan lese mer under leilighetskategori Classic Suite.
Hotellområdet har ramper og toaletter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent året rundt. I vintersesongen (oktober–april) er de fleste gjestene skandinaviske.
Øvrig
Resepsjon: Åpen hele døgnet. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 11.00 på avreisedagen. AVIS-bilutleie, veksling, bordbestilling, vaskeriservice m.m.
Vaskeriservice: Mot betaling.
Bygget: 1991 Renovert: 2018/2019 – resepsjon, lobby, takterrasse, restaurant og bassengbar. Rommene ble malt og utstyrt med nye tekstiler, møbler og belysning.
191 suiter, 6 etasjer Heis: Ja
Aircondition: Ja
Parkering: Gateparkering rundt hotellet, ved ledig plass
Dyr på hotellet: Det er ikke tillatt med selskapshunder på hotellet. Kun førerhunder og assistansehunder aksepteres på visse områder av hotellet.
Hotellmanager
Gerardo Fernandez
Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

Sunprime Coral Suites & Spa ligger i populære Playa de las Américas. Fra hotellet er det kort vei til sentrum med et godt utvalg butikker, restauranter og barer. En liten spasertur unna ligger strandpromenaden og stranden.

Her kan du se hvor suiten din ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Les mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Suite

1-romssuiter for 2 personer.

Junior Suite

Juniorsuiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige og pene suiter hvor du kan sitte utendørs og nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Spa

Beliggenhet og transport