Denne sjarmerende leiligheten ligger i Playa Blanca, og er spesielt utformet for familier. Beliggende innen 200 meter fra bysentrum, er innkvarteringen
lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder. Besøkende kan finne nærmeste golfbane innen 26. 7 kilometer fra innkvarteringen. Kunder kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene
. Leiligheten ligger innen 150 meter fra nærmeste strand. Totalt antall soverom er 76. Playa Limones ble komplett oppusset i 2012. På stedets fellesområder finnes internett med Wi-Fi-forbindelse. Det er ingen døgnåpen resepsjon. Babyseng er tilgjengelig på forespørsel til de minste barna. Denne eiendommen tilbyr et variert utvalg av spisesteder slik at besøkende kan nyte alle deler av oppholdet. Et utvalg av verdensklasseunderholdning finnes tilgjengelig for gjester på Playa Limones. Noen av tjenestene til Playa Limones kan koste ekstra.

Byggeår: 1993
År for siste renovering: 2012
Antall etasjer (i hovedbygningen): 1
Totalt antall rom: 76
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask
Parkeringsplass
Wi-fi

Hotellets offisielle klassifisering er 3.
 • Barnebasseng
 • Lekeplass
 • Ligger nær strand/badested
3,5
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  200 m
 • Nærmeste strand/badested
  150 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.