Se hotell (8)

Reiser til Forte dei Marmi

Den velkjente og klassiske badebyen Forte dei Marmi skal du reise til på grunn av stedets lekre restauranter, eksklusive shopping, trendy natteliv og ikke minst – den fantastiske sandstranden.

Forte dei Marmis røtter går helt tilbake til 1500-tallet, men i dag er den lille badebyen mer trendy enn noensinne. Langs den lange, brede stranden ligger strandklubbene tett i tett, den ene mer eksklusiv enn den andre. Her kan du nyte solen og badelivet på dagtid, og kose deg med en drink mens du har panoramautsikt over solnedgangen når det går mot kveld. At prisnivået er litt høyere i Forte dei Marmi enn i andre områder av Toscana er ikke overraskende – her er det generelt høyere standard på både restauranter, shopping og uteliv.

Se mer av Toscana

Vil du se mer av Toscana i løpet av ferien i Forte dei Marmi har du mange muligheter med leiebil, tog, buss og taxi. En populær utflukt er naturligvis den til Pisa, hvor du blant annet kan beundre det berømte skjeve tårnet. En annen by som er verdt et besøk er Viareggio, som ligger bare ca. 20 kilometer unna. Er du interessert i fotturer anbefales en dagsutflukt til den billedskjønne fjellkjeden Appenninene. Her kan du velge mellom flere forskjellige ruter med fantastisk utsikt over italienske fjelltopper og daler.

Vingårder i Toscana

For den vininteresserte blir et besøk på en av de mange vingårdene definitivt en fin opplevelse og et kjært ferieminne. På mange av vingårdene i området tilbys det både vinsmaking og salg av vin, og noen steder kan de besøkende få være med på innhøstingen av vindruer. Om høsten slippes også de fleste nye vinene, og det arrangeres mange vin- og matfestivaler.

Vings reiser til Forte dei Marmi

Når du reiser med Ving til Forte dei Marmi kjører du med rutefly. Det innebærer at du selv bestemmer hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Fra mai til oktober er været best, og utvalget av restauranter er stort og utelivet blomstrer. For voskne som reiser uten barn anbefaler vi Prime Select-hotellet Il Negresco. Dette hotellet ligger ikke langt fra sandstranden. Il Negresco har også et basseng for den som ønsker variasjon fra saltvannet.

Nyttige tips
 • Hotell for voksne
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell ved stranden
 • Bra uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Forte dei Marmi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
9°3°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
10°4°
4
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
12°6°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • april
15°8°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mai
19°12°
7
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • juni
22°15°
8
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • juli
26°18°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • august
26°18°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • september
23°15°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • oktober
18°12°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • november
13°8°
4
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • desember
10°5°
3
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
Strender
Forte dei Marmi kan skryte av sin 15 kilometer lange og fine sandstrand som strekker seg sørover mot nabobyen Viareggio. Stranden er kantet av serveringssteder, og det er utleie av solsenger og parasoller.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Forte dei Marmi med rutefly året rundt og selv bestemme avreisedato og reiselengde.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen rett sør for Pisa til Forte dei Marmi er ca. 40 minutter (ca. 45 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det er en rekke lekre restauranter i Forte dei Marma, og mange av dem ligger i området mellom Piazza Garibaldi og Piazza Marconi. Mange av restaurantene og kafeene ligger ved strandpromenaden, som domineres av små og eksklusive strandklubber hvor du mot avgift kan benytte solsengene og badefasilitetene.
Forte dei Marmi passer for deg som liker et uteliv med klasse og stil. Her finner du flere kjente klubber og barer, og de fleste ligger langs stranden hvor du kan nippe til en cocktail og nyte utsikten og solnedgangen.
Shopping
Som det meste annet i Forte dei Marmi holder shoppingtilbudet høy klasse. Her finner du en mengde trendy moteforretninger som selger eksklusive vesker, sko, klær og mye annet. Forretningene bærer navn som Michael Kors, Gucci, Prada, Armani, Versace Dolce & Gabbana, Cavalli og Louis Vuitton. Det arrangeres markeder på Piazza Marconi og Vittoria Apuana.
Aktiviteter og severdigheter
Mange kommer til Forte dei Marmi for å sole seg og bade. Om du liker å bevege deg i ferien kan du prøve aktiviteter som fotturer og vannsport.
Hvordan du tar deg rundt
Forte dei Marmi er ikke større enn at du kan se hele byen til fots. Fra Forte dei Marmi er det lett å ta tog til andre spennende reisemål i Toscana, som for eksempel Firenze, Viareggio og Pisa. Det er også mulig å utforske omgivelsene med leiebil, buss eller taxi.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Italia. For mer informasjon ta kontakt med Italias ambassade på tlf. 23 08 49 00. https://amboslo.esteri.it/ambasciata_oslo/en/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Italia.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro (EUR).

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell.

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Finn reisen din til Forte dei Marmi