Se hotell (8)

Reiser til Forte dei Marmi

Den velkjente og klassiske badebyen Forte dei Marmi skal du reise til på grunn av stedets lekre restauranter, eksklusive shopping, trendy uteliv og ikke minst – den fantastiske sandstranden.
Forte dei Marmis røtter går helt tilbake til 1500-tallet, men i dag er den lille badebyen mer trendy enn noensinne. Langs den lange, brede stranden ligger strandklubbene tett i tett, den ene mer eksklusiv enn den andre. Her kan du nyte solen og badelivet på dagtid, og kose deg med en drink mens du har panoramautsikt over solnedgangen når det går mot kveld. At prisnivået er litt høyere i Forte dei Marmi enn i andre områder av Toscana er ikke overraskende – her er det generelt høyere standard på både restauranter, shopping og uteliv.

Se mer av Toscana

Vil du se mer av Toscana i løpet av ferien i Forte dei Marmi har du mange muligheter med leiebil, tog, buss og taxi. En populær utflukt er naturligvis den til Pisa, hvor du blant annet kan beundre det berømte skjeve tårnet. En annen by som er verdt et besøk er Viareggio, som ligger bare ca. 20 kilometer unna. Er du interessert i fotturer anbefales en dagsutflukt til den billedskjønne fjellkjeden Appenninene. Her kan du velge mellom flere forskjellige ruter med fantastisk utsikt over italienske fjelltopper og daler.

Vingårder i Toscana

For den vininteresserte blir et besøk på en av de mange vingårdene definitivt en fin opplevelse og et kjært ferieminne. På mange av vingårdene i området tilbys det både vinsmaking og salg av vin, og noen steder kan de besøkende få være med på innhøstingen av vindruer. Om høsten slippes også de fleste nye vinene, og det arrangeres mange vin- og matfestivaler.

Vings reiser til Forte dei Marmi

Med Ving kan du reise til Forte dei Marmi med rutefly. Det innebærer at du selv bestemmer hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Fra mai til oktober er været best, og utvalget av restauranter er stort og utelivet blomstrer. For voskne som reiser uten barn anbefaler vi Prime Select-hotellet Il Negresco. Hotellet ligger ikke langt fra sandstranden, men har også et basseng.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Valgfri reiselengde
  • Hotell ved stranden
  • Bra uteliv

Våre gjesters vurdering Forte dei Marmi

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Forte dei Marmi

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.