Se hotell (5)

Reiser til Costa Smeralda

Reis med Ving til Costa Smeralda og nyt deilig badeliv i det som sannsynligvis er Europas klareste badevann.
Costa Smeralda, eller Smaragdkysten, har lenge vært kjent som et sted for luksusferier. I sommermånedene møtes jetsettere i hovedstaden Porto Cervo for å shoppe i designerbutikkene og bade ved de fine strendene, som har klarere vann enn de aller fleste andre reisemålene rundt Middelhavet. Naturen er vakker og det er mange små viker med fine sandstrender. De fleste strendene er dessuten langgrunne og barnevennlige.

Vings Costa Smeralda

Costa Smeralda passer for både barnefamilier og deg som reiser uten barn. Med Ving reiser du med rutefly til Costa Smeralda, og du kan selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Vi tilbyr flere bra hotell både langs Smaragdkysten og i litt roligere Baia Sardinia noen få kilometer utenfor Porto Cervo. Du kan med andre ord skreddersy ferien din akkurat slik du vil ha den.

Shopping og god mat

Det er mye å se og gjøre på Costa Smeralda. De mange eksklusive butikkene i Porto Cervo er en attraksjon i seg selv. Vil du få reisekassen til å vare litt lenger går det fint an å rusle rundt med en gelato i hånden og vindusshoppe og nyte havutsikten. Når du har fått nok inspirasjon er det bare å sette seg på en restaurant og nyte den italienske maten, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisk og skalldyr er sikre kort, og gå heller ikke glipp av de lokale spesialitetene som helstekt spedgris (Porcheddu), lufttørket fiskerogn (Bottarga) og hummer (Aragosta).

Uteliv og utflukter

Utelivet i Porto Cervo er upåklagelig. Her er det mange mer eller mindre eksklusive nattklubber og barer som holder åpent til langt ut i de små timer. Vil du oppdage mer av Smaragdkysten på egen hånd kan du for eksempel sykle rundt, eller leie bil hvis du vil reise litt lenger.
Rett utenfor Baia Sardinia ligger badelandet Aquadream, som barna pleier å elske. Andre utfluktstips er øygruppen La Maddalena som også er nasjonalpark, Porto Pozzo, Baja Sardinia, Porto Rotonde, Golfo Aranci og øygruppen La Maddalena som også er en nasjonalpark. Eller hvorfor ikke benytte anledningen til å ta fergen over til Korsika?
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • Bra uteliv
  • Hotell på stranden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Costa Smeralda

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Costa Smeralda
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.