Se hotell (7)

Reiser til Costa Smeralda

Reis med Ving til Costa Smeralda og nyt deilig badeliv i det som sannsynligvis er Europas klareste badevann.
Costa Smeralda, eller Smaragdkysten, har lenge vært kjent som et sted for luksusferier. I sommermånedene møtes jetsettere i hovedstaden Porto Cervo for å shoppe i designerbutikkene og bade ved de fine strendene, som har klarere vann enn de aller fleste andre reisemålene rundt Middelhavet. Naturen er vakker og det er mange små viker med fine sandstrender. De fleste strendene er dessuten langgrunne og barnevennlige.

Vings Costa Smeralda

Costa Smeralda passer for både barnefamilier og deg som reiser uten barn. Med Ving reiser du med rutefly til Costa Smeralda, og du kan selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Vi tilbyr flere bra hotell både langs Smaragdkysten og i litt roligere Baia Sardinia noen få kilometer utenfor Porto Cervo. Du kan med andre ord skreddersy ferien din akkurat slik du vil ha den.

Shopping og god mat

Det er mye å se og gjøre på Costa Smeralda. De mange eksklusive butikkene i Porto Cervo er en attraksjon i seg selv. Vil du få reisekassen til å vare litt lenger går det fint an å rusle rundt med en gelato i hånden og vindusshoppe og nyte havutsikten. Når du har fått nok inspirasjon er det bare å sette seg på en restaurant og nyte den italienske maten, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisk og skalldyr er sikre kort, og gå heller ikke glipp av de lokale spesialitetene som helstekt spedgris (Porcheddu), lufttørket fiskerogn (Bottarga) og hummer (Aragosta).

Uteliv og utflukter

Utelivet i Porto Cervo er upåklagelig. Her er det mange mer eller mindre eksklusive nattklubber og barer som holder åpent til langt ut i de små timer. Vil du oppdage mer av Smaragdkysten på egen hånd kan du for eksempel sykle rundt, eller leie bil hvis du vil reise litt lenger.
Rett utenfor Baia Sardinia ligger badelandet Aquadream, som barna pleier å elske. Andre utfluktstips er øygruppen La Maddalena som også er nasjonalpark, Porto Pozzo, Baja Sardinia, Porto Rotonde, Golfo Aranci og øygruppen La Maddalena som også er en nasjonalpark. Eller hvorfor ikke benytte anledningen til å ta fergen over til Korsika?
Nyttige tips
 • Fine strender
 • Gode restauranter
 • Bra uteliv
 • Hotell på stranden
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Costa Smeralda

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Langs Costa Smeralda ligger det mange fien sandstrender som stort sett er langgrunne og barnevennlige. Hvis bassenger ditt har basseng er det åpnet i sommersesongen fra ca. mai til september. Åpningstidene kan variere i takt med lufttemperaturen.
Mat, drikke og uteliv
Costa Smeralda har mange bra restauranter. Prøv gjerne mat fra området og lokale spesialiteter som helstekt spedgris (Porcheddu), lufttørket fiskerogn (Bottarga) og hummer (Aragosta).
I Porto Cervo, kystens hovedstad, er det et pulserende fornøyelsesliv med en rekke mer eller mindre eksklusive nattklubber.
Shopping
I hovedbyen Porto Cervo et det et godt utvalg av butikker og mange eksklusive forretninger.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mange severdigheter for den kultur- og historieinteresserte. Lei gjerne en sykkel og utforsk omgivelsene på egen hånd.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Sardinia på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er lettest å gå til fots i de sentrale delene, ellers er det best å ta taxi eller buss.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i Costa Smeralda.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 Volt. Europeisk standard.

Språk

Italiensk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 3 timer og 20 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise til Costa Smeralda med rutefly året rundt. Det betyr at du selv kan velge når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Flyet lander i Olbia, ca. 35 km fra Costa Smeralda. Reisetiden fra flyplassen til Costa Smeralda er ca. 45 minutter. Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
13°6°
4
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
14°7°
5
Soltimer/dag
13°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
20°11°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
24°13°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juni
29°17°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juli
32°20°
11
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
31°21°
10
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°19°
24
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • oktober
24°15°
21
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
19°12°
18
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
15°9°
16
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Costa Smeralda
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.