Se hotell (5)

Reiser til Costa Smeralda

Reis med Ving til Costa Smeralda og nyt deilig badeliv i det som sannsynligvis er Europas klareste badevann.
Costa Smeralda, eller Smaragdkysten, har lenge vært kjent som et sted for luksusferier. I sommermånedene møtes jetsettere i hovedstaden Porto Cervo for å shoppe i designerbutikkene og bade ved de fine strendene, som har klarere vann enn de aller fleste andre reisemålene rundt Middelhavet. Naturen er vakker og det er mange små viker med fine sandstrender. De fleste strendene er dessuten langgrunne og barnevennlige.

Vings Costa Smeralda

Costa Smeralda passer for både barnefamilier og deg som reiser uten barn. Med Ving reiser du med rutefly til Costa Smeralda, og du kan selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Vi tilbyr flere bra hotell både langs Smaragdkysten og i litt roligere Baia Sardinia noen få kilometer utenfor Porto Cervo. Du kan med andre ord skreddersy ferien din akkurat slik du vil ha den.

Shopping og god mat

Det er mye å se og gjøre på Costa Smeralda. De mange eksklusive butikkene i Porto Cervo er en attraksjon i seg selv. Vil du få reisekassen til å vare litt lenger går det fint an å rusle rundt med en gelato i hånden og vindusshoppe og nyte havutsikten. Når du har fått nok inspirasjon er det bare å sette seg på en restaurant og nyte den italienske maten, som vel ikke trenger noen nærmere presentasjon. Fisk og skalldyr er sikre kort, og gå heller ikke glipp av de lokale spesialitetene som helstekt spedgris (Porcheddu), lufttørket fiskerogn (Bottarga) og hummer (Aragosta).

Uteliv og utflukter

Utelivet i Porto Cervo er upåklagelig. Her er det mange mer eller mindre eksklusive nattklubber og barer som holder åpent til langt ut i de små timer. Vil du oppdage mer av Smaragdkysten på egen hånd kan du for eksempel sykle rundt, eller leie bil hvis du vil reise litt lenger.
Rett utenfor Baia Sardinia ligger badelandet Aquadream, som barna pleier å elske. Andre utfluktstips er øygruppen La Maddalena som også er nasjonalpark, Porto Pozzo, Baja Sardinia, Porto Rotonde, Golfo Aranci og øygruppen La Maddalena som også er en nasjonalpark. Eller hvorfor ikke benytte anledningen til å ta fergen over til Korsika?
Nyttige tips
  • Fine strender
  • Gode restauranter
  • Bra uteliv
  • Hotell på stranden

Våre gjesters vurdering Costa Smeralda

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Costa Smeralda