Sanpi Milano

Dette flotte hotellet er i Milan. Beliggende innen 100 meter fra bysentrum, er eiendommen lett tilgjengelig til fots fra en rekke interessante steder.
Reisende kan lett gå til de offentlige transportforbindelsene. Gjester vil finne flyplassen innen 6. 5 kilometer. Overnattingsstedet består av totalt 79 soverom. Sanpi Milano ble totalrenovert
i 2005. I tillegg finnes det trådløs internettforbindelse på stedet. Resepsjonen er åpen døgnet rundt. Denne eiendommen har ikke babysenger på forespørsel. Alle gjesteværelsene på Sanpi Milano er tilrettelagt for rullestolbrukere. Sanpi Milano følger bærekraftige retningslinjer. De som velger å overnatte her kan benytte seg av stedets lufthavnstransport. Forretningsreisende kan benytte egne konferanserom egnet til å arrangere forretningsmøter, seminar eller andre typer arrangement. Etter en lang på jobb eller sightseeing kan alle som bor her samle krefter med et avslappende og innbydende måltid på en av stedets restauranter. En ekstra avgift kan bli lagt til den endelige prisen for noen av disse tjenestene.

År for siste renovering: 2005
Antall etasjer (i hovedbygningen): 5
Døgnåpen resepsjon
Hotellsafe
Klesvask: Mot betaling
Wi-fi
Bagasjerom
Depositum ved ankomst

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
  Hotellfakta
  • Bar
   Ja
  • WiFi
   Mot betaling
  • Treningsrom
   Ja, inkludert
  • Heis
   Ja

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.