Se hotell (30)

Reiser til Reykjavik

På en reise til Reykjavik må du ikke gå glipp av en svømmetur i Den blå lagune og utflukter til isbreer og sprutende varme kilder. Islands lille, store hovedstad har et herlig uteliv, trendy butikker og gode restauranter.
Med Ving bor du midt i Reykjavik, nær utelivet med restauranter, klubber og barer. Dessuten kan du krydre din reise til Island med en rekke spennende utflukter. Ta for eksempel en tur til Den blå lagune, et enormt utendørs badeanlegg med varmt, mineralrikt vann. Du kan også være med på utflukter til ville fossefall og store nasjonalparker. Hvis du reiser om sommeren kan du dessuten bli med på hvalsafari og rideturer i villmarken.

Mat og restauranter

Islandske menyer er fullspekket med fisk- og skalldyrsretter. Lam er også en viktig del av det islandske kjøkkenet, og foretrekker du mer internasjonal mat finnes det et stort utvalg av dette også. Reykjavik har mange virkelig bra restauranter med mat av høy standard basert på ferske råvarer. Her spiser man middag til samme tid som vi er vant til hjemmefra, og et godt tips er å bestille bord.

Ting å gjøre i Reykjavik

På Island bor det rundt 330.000 mennesker, og nesten halvparten av dem bor i Reykjavik. Til tross for det lave innbyggertallet har hovedstaden et variert uteliv, og i sentrum ligger de trendy barene og nattklubbene tett.
Ellers er det den vakre naturen i og rundt Reykjavik som står for de mest minneverdige opplevelsene. Snøscooterturer på de enorme isbreene, rideturer på islandshester i det karrige landskapet, rafting langs ville elver og hvalsafari er bare noen av de eksotiske aktivitetene du kan være med på. For ikke å glemme Islands mange varme kilder som putrer og spruter kokende vann.

Vings reiser til Reykjavik

Når du bestiller en reise med Ving til Reykjavik velger du selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte – det være seg en helg eller flere dager. Du kan velge blant et dusin hotell som alle har sentral beliggenhet, for eksempel det populære hotellet Reykjavik Centrum som ligger på en av byens eldste adresser.
Nyttige tips
  • Bra uteliv
  • Gode restauranter
  • Hotell i sentrum
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Reykjavik

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Reykjavik

Inspirasjon og reisetips

Foss på Island

Unike naturopplevelser på Island

Vår reiseekspert, Petter Sevenius, har vært bergtatt av Island siden han besøkte øya for første gang. I tillegg til rå og vill natur, byr Island også på fantastiske muligheter til å surfe. Les Petters beste tips til Island her.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.