Reykjavik Natura - Berjaya Iceland Hotels (ex Icel

Berjaya Reykjavik Natura Hotel er et moderne hotell med flotte SPA-fasiliteter og innendørs svømmebasseng, som ligger ca. 2 km fra sentrum.
Moderne førsteklasses
hotell beliggende nӕr bysentrum, ca. 20 minutters gange eller 5 minutter med taxi.
Dette hotellet tilbyr bar og en stilig restaurant med pen sommerterrasse. Gratis skyttelservice til
bysentrum, gratis parkering på stedet og bilutleie. Forretningssenter med gode konferansefasiliteter. Helseklubb med Spa behandlinger og gratis tilgang til basseng området, badstue, damprom og treningsrom. Hotellet ble gjenåpnet i 2011 etter en stor renovasjon.
Alle rommene (21 m2) har dusj, wc og hårtørker. Telefon, flatskjerm-TV med kabelkanaler, kjøleskap, buksepresse og te/kaffefasiliteter. Fri trådløs Internettilgang. Parkettgulv på alle rommene. Røykfrie rom.
Adresse: Hlidarfotur, 101 Reykjavik, Iceland

Heis
Safe
Bilparkering
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
Klesrens
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Innendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Sentrum: 2 km
Flyplass: RKV 100 m, KEF 54 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Innendørsbasseng
4,0
Hotellfakta
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Treningsrom
  Ja
 • Heis
  Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.