Hotel Leifur Eiriksson

Hotel Leifur Eiríksson har den beste beliggenheten i Reykjavík, som ligger overfor kirken Hallgrímskirkja, så gjestene kan umulig gå seg bort. Ligger 100
meter fra et museum, 1,5 kilometer fra Reykjavik sentrum, 2 kilometer fra Reykjavik innenlands flyplass og 50 kilometer fra Keflavík internasjonale flyplass.
På hotellet er det 24-timers resepsjon
, safe i resepsjonen, WiFi, parkering (mot parkering), bar og restaurant.
Rommene har hårføner, skrivebord, TV, WiFi, varme og bad.
Adresse: Skolavordustigur 45, 101 Reykjavik, Island

Safe
24 timers resepsjon
Concierge-fasiliteter
Gratis wifi
TV
Strykeutstyr
Bar
Frokostrom
Sentrum: 1 km
Flyplass: RKV 2 km, KEF 50 km

Offisiell klassifisering mangler
4,0
Hotellfakta
  • Bar
    Ja
  • WiFi
    Ja

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.